survivor party 1.jpg

Δεν είχε στίβους μάχης, λάσπες και ψηφοφορία. Είχε μπάνιο, σαπούνι, ωραία καθαρά ρούχα, περιποίηση. Είχε και ψηφοφορία αλλά αυτή τη φορά οι παίκτες του Survivor ψήφισαν τον λιγότερο… άφωνο!

Το πάρτι της Ένωσης στο Survivor είναι γεγονός και αφού οι Μπλε αποχαιρέτισαν την παραλία τους, πήγαν σε εκείνη των Κόκκινων για να ξεκινήσει η συγκατοίκηση που όλοι αναρωτιούνται… πως θα πάει!

Αφού έκαναν τα μπάνια τους, περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους, πέταξαν τα βρώμικα ρούχα της παραλίας και φόρεσαν καινούργια, οι παίκτες των δυο ομάδων συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό σε ένα κοκτέιλ πάρτι και στη συνέχεια σε ένα λουκούλλειο γεύμα.

  

  

  

  

  

Αγνώριστοι και σε καλή διάθεση, οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας του Survivor έφτασαν… φαγωμένοι στον παραδοσιακό, πια, διαγωνισμό καραόκε. Κι εκεί εκτέλεσαν (έως… μεταφορικά) γνωστά τραγούδια!

Αμέσως μετά από κάθε προσπάθεια, ο Γιώργος Λιανός έδινε τον λόγο στους παίκτες για να δώσουν τους κατάλληλους βαθμούς ώστε να βρεθεί ο παίκτης που θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο του χρόνου, όπως φέτος πήγε η Ρία Κολοβού, η οποία είχε νικήσει πέρυσι.

Μαζί της, επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο (και τραγούδησαν) ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Τάκης Καραγκούνιας.

  

  

  

154 βαθμούς κατόρθωσε να συγκεντρώσει η Κατερίνα Δαλάκα, λίγο πριν πέσει η αυλαία του διαγωνισμού καραόκε, για να βρεθεί στην πρώτη θέση του πίνακα εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον Γιώργο Λιανό με το τραγούδι της.

  

Άλλοι πάλι, δεν τον εντυπωσίασαν, ούτε εκείνον, ούτε όσους τους άκουγαν στην… Αθήνα!

  

  

  

  

Η σειρά κατάταξης ήρθε να αλλάξει, όμως, όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Τζέιμς Καφετζής και απέσπασε το απόλυτο 10αρι από όλους τους συμπαίκτες του. Αμέσως μετά, δε, στη σκηνή του διαγωνισμού ανέβηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας ο οποίος απέσπασε επίσης… 10 από όλους τους παίκτες!

Έτσι, λοιπόν, με 160 συνολικά βαθμούς οι δυο φίλοι του Survivor ισοψήφισαν και αναδείχθηκαν και οι δυο νικητές και άρα θα γυρίσουν του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο!

Οι δυο τους είχαν ετοιμάσει κι ένα… σόου για τους συμπαίκτες τους.

  

  

  

  

Και μετά το ρεσιτάλ που… δεν ακουγόταν, ευτυχώς για όλους στη σκηνή ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς και τα πράγματα… έστρωσαν!

  

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News