pagidevmenoi 3 og.jpg

Μία απρόσμενη εξέλιξη έρχεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» και προκαλεί σοκ στον Δημήτρη.

Ύστερα από τον θάνατο του Σταύρου, ο Πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αντώνης Καρέλλης, επιστρέφει στην Εισαγγελία Πειραιά, αναλαμβάνοντας διάφορες υποθέσεις.

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης είναι συντετριμμένος και προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του

Μία από αυτές είναι και εκείνη του Δημήτρη, καθώς πρόκειται να κατηγορηθεί για κατάχρηση εξουσίας και διαφθορά. Κάποια στιγμή, οι δύο άντρες δίνουν ραντεβού σε ένα απόμερο μέρος. Δυστυχώς, εκεί ο εισαγγελέας Μαρκέτος έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με το αληθινό πρόσωπο του Καρέλλη. Αρχικά, ο ισχυρός άντρας βγάζει ένα όπλο και σημαδεύει τον Δημήτρη, ξαφνιάζοντάς τον.

Παγιδευμένοι

Όταν ο Δημήτρης τού ζητάει εξηγήσεις, ο άντρας τού αποκαλύπτει τα πάντα. Ο Πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου αναγκάστηκε να περάσει στην αντίπερα όχθη του νόμου καθώς η κόρη του αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και κινδυνεύει η ζωή της. Μάλιστα, ο ίδιος, λίγες ημέρες νωρίτερα, κατάφερε να μη θρηνήσει διπλά, καθώς απέτρεψε την αυτοκτονία της συζύγου του, η οποία κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της απειλούσε να πηδήξει από την ταράτσα, βάζοντας τέλος στα προβλήματά τους. Τότε ο Καρέλλης τής υποσχέθηκε ότι θα βρει τα χρήματα που χρειάζονται για την κόρη τους και άρχισε να συνεργάζεται με τον εγκληματία που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Δημήτρη. Αν και το αρχικό σχέδιο ήταν να τον κλείσουν στη φυλακή, τελικά αυτό απέτυχε και ο εχθρός του Μαρκέτου ζήτησε από τον Καρέλλη να τον σκοτώσει.

karellis.jpg

Μετά τις αποκαλύψεις, ο Δημήτρης λέει στον άντρα ότι μπορούν να βρουν μαζί μία λύση και πως ο ίδιος θα βοηθήσει την οικογένεια του, προτρέποντάς τον να μη γίνει φονιάς. Αμέσως μετά, γυρίζει την πλάτη του και κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Τότε ο Καρέλλης, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον πυροβολεί με δύο σφαίρες στην πλάτη. 0 εισαγγελέας πέφτει αβοήθητος στο έδαφος και κανείς δεν ξέρει αν είναι ζωντανός ή νεκρός

Πηγή mytv

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βρίσκει τον δολοφόνο της νεκρής νύφης

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News