30874b63 desktop1 og.jpg

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών αποχαιρέτησαν σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου, τον Θρασύβουλο Γιάτσιο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Πλήθος καλλιτεχνών και φίλων συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του και να πουν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον χώρο του πολιτισμού.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Θρασύβουλου Γιάτσιου:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον Θρασύβουλο Γιάτσιο, έναν άνθρωπο με βαθιά αγάπη για τον πολιτισμό και το θέατρο, με όραμα, ευαισθησία και αφοσίωση στο έργο του. Άφησε το προσωπικό του αποτύπωμα στο Ίδρυμα και σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του. Η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό, αλλά η μνήμη, το έργο και το ήθος του θα συνεχίσουν να μας συνοδεύουν».

Η απώλεια του Θρασύβουλου Γιάτσιου αφήνει ένα μεγάλο κενό στον χώρο του πολιτισμού, όμως η κληρονομιά του θα συνεχίσει να δίνει «βήμα» σε όσους τον γνώρισαν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.