gitiseliasgkyklosap.jpg

Σπαρακτικές στιγμές έρχονται στη δραματική σειράς του ΜEGA «Η γη της ελιάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 15 έως την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024.

Ο Τζον κάνει μια ιδιαίτερη συζήτηση με τη Φιλιώ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τις φοβίες της και της μιλάει για τη δύσκολη παιδική του ηλικία.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 141 (Δευτέρα 15 Απριλίου στις 21:00)

Όλοι είναι συντετριμμένοι στην κηδεία του Φίλιππου κι ύστερα πηγαίνουν για καφέ στου Πότη. Η Χάιδω, όμως, δεν είναι εκεί… Ο Λυκούργος οδηγεί σαν τρελός προς το σπίτι της, μπαίνει μέσα και έντρομος τη βρίσκει να έχει πάρει χάπια. Η Βασιλική είναι διαλυμένη και η Αριάδνη μένει συνέχεια δίπλα της προσπαθώντας να την παρηγορήσει, το ίδιο και ο Στάθης. Στο μεταξύ, η Αρετή στη φυλακή δεν έχει μάθει τίποτα για τα τελευταία γεγονότα και απορεί πού εξαφανίστηκαν όλοι, ακόμα και ο δικηγόρος της. Ο Τζον κάνει μια ιδιαίτερη συζήτηση με τη Φιλιώ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τις φοβίες της και της μιλάει για τη δύσκολη παιδική του ηλικία.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 142 (Τρίτη 16 Απριλίου στις 20:00)

Η Θεοδώρα γυρίζει για μία ακόμα φορά μεθυσμένη στο σπίτι και η Μαργαρίτα τη διώχνει. Η Χρυσούλα πηγαίνει στο επισκεπτήριο και μεταφέρει στην Αρετή τα δυσάρεστα νέα για τον Φίλιππο, η οποία σπαράζει στο κλάμα σκεπτόμενη την κόρη της και τη Χάιδω.
Ο Ισίδωρος φεύγει για το Λονδίνο και αμέσως ο Μάνος με την Αμαλία τσακώνονται.
Ο Κουράκος ανακρίνει τον Βαφέα, καθώς όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω του. Αργότερα, εκδίδει ένταλμα για να τον συλλάβει. Η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο, γιατί θεώρησε άδικη την επίθεση που έκανε στην Αμαλία. Όμως, η Αμαλία δεν έχει τελειώσει με τον Μάνο και κάνει ένα βήμα ακόμα στο σχέδιό της προκειμένου να τον κρατάει στο χέρι.

Ο Μιλτιάδης ενημερώνει τη Μαργαρίτα ότι φιλοξενεί τη Θεοδώρα και η Μαργαρίτα ηρεμεί λίγο. Στο μεταξύ, στο σπίτι της Χάιδως, το πένθος και ο οδυρμός δεν έχουν τέλος. Η Χάιδω έχει κλειστεί στην κρεβατοκάμαρά της και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρά τις προσπάθειες του Λυκούργου, του Στάθη, της Μαργαρίτας και του Μιλτιάδη. Η Βασιλική έχει συνέχεια δίπλα της την Αριάδνη, τον Παρασκευά και τον Μιλτιάδη. Ο Βαφέας και ο συνεργός του, ο Παράς, συλλαμβάνονται και ο Κουράκος τους ανακρίνει. Πρώτος «σπάει» ο Παράς και ομολογεί στον αστυνόμο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο. Ο Βαφέας είναι πιο σκληρός και, σε μια ξαφνική κίνηση, καταφέρνει να αρπάξει το όπλο τού Στράτου και η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 143 (Πέμπτη 18 Απριλίου στις 21:00)

Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί τον Λυκούργο, ο οποίος θεωρεί ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, όμως η Χάιδω εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για τον χαμό του γιου της. Ο Τζον κερδίζει τη Φιλιώ μέρα με τη μέρα, και αποφασίζουν με την Αθηνά να προχωρήσουν στον γάμο τους γύρω στα τέλη Ιουνίου. Η Αφροδίτη πηγαίνει συστηματικά στην ταβέρνα μετά το ιατρείο και βοηθάει τον Χρήστο. Η Θεοδώρα εξακολουθεί να πίνει παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη που της ζητάει να κόψει αυτή την κακή συνήθεια. Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο να μάθει με ποιον τραβιέται η κόρη του. Η ημέρα της αποφυλάκισης της Κούλας πλησιάζει και η Αρετή ζορίζεται στη σκέψη πως θα μείνει μόνη. Η Ισμήνη βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή της.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 144 (Παρασκευή 19 Απριλίου στις 21:40)

Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Τάσου, θεωρώντας πως αυτή θα την οδηγήσει στην αθώωση της Αρετής. Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών. Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί από όλα, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να ορθοποδήσει για χάρη της κόρης της. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αναλαμβάνει προστάτης της οικογένειας και πιέζει τις δύο γυναίκες να επιστρέψουν στη καθημερινότητά τους. Ο Δημοσθένης δείχνει καλό χαρακτήρα προκειμένου να μάθει με ποιον έχει σχέση η Ειρήνη, αλλά η Ασπασία τη συμβουλεύει να μην του πει. Η Κούλα αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή στο σπίτι της Αρετής.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

ΕκτέλεσηΠαραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News