petrol fuel station reuters 1200x630.jpg

Το fuel pass ανοίγει τη Μεγάλη Δευτέρα (6.4.2026), με το υπουργείο Οικονομικών να θέτει ως βασικό χρονοδιάγραμμα την πληρωμή των δικαιούχων μέσα σε 48 ώρες από την υποβολή της αίτησης.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι μπουν στην πλατφόρμα του fuel pass από την πρώτη ημέρα και ολοκληρώσουν κανονικά τη διαδικασία, θα δουν την πληρωμή του ποσού εντός 2 ημερών, εφόσον δεν υπάρξει εμπλοκή στον έλεγχο των στοιχείων.

Ιδιαίτερη σημασία έχει, ωστόσο, τι θα συμβεί με τις αιτήσεις που θα κατατεθούν τη Μ. Τετάρτη. Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή δεν θα ολοκληρωθεί εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου, καθώς μεσολαβεί η πασχαλινή τραπεζική αργία, με αποτέλεσμα η εκκαθάριση και η πίστωση να μετατεθούν για μετά το Πάσχα.

Έτσι, για όσους υποβάλουν αίτηση τη Μ. Τετάρτη, ο χρόνος αναμονής θα είναι σε σχέση με όσους κινηθούν από τη Μ. Δευτέρα ή τη Μ. Τρίτη. Σε αυτή την περίπτωση η πίστωση θα γίνει την Τρίτη 14 Απριλίου.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.