ffcb3c70 proxenio despo giorgikis og.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha. Η ζωή στο αρχοντικό Προβιού συνεχίζεται ανέφελη, με τον Γιωργίκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το μωρό και να εξακολουθεί να δείχνει στην Ιουλία το καλύτερό του πρόσωπο.

«Δεν ξέρεις πόσο ευτυχισμένο με έχεις κάνει. Εσύ και η κόρη μας είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί», της λέει. Η συμπεριφορά του κλονίζει τις πεποιθήσεις της και η γοητεία του την μπερδεύει. Ο γάμος τους πρέπει πάση θυσία να σταθεί για χάρη της κόρης της.

Το προξενιό της Ιουλίας: Χαμός στο Twitter με το φιλί Στάσας–Στασινόπουλου-«Πόσο καίγονται…»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στάσα

Το προξενιό της Ιουλίας: Το παιχνίδι της μοίρας! Ο Γρηγόρης θα γίνει νονός στην κόρη της Ιουλίας

«Κοίτα το σπίτι σου. Μια χαρά μας ήρθαν τα πράγματα. Οι γάμοι έχουν και καλές και κακές στιγμές. Ο Γιωργίκης σε αγαπάει και σε φροντίζει», της υπενθυμίζει η πάντα πρακτική Στάσα. Έτσι, η Ιουλία αναθεωρεί τη συμπεριφορά της απέναντι στον άντρα της. Όμως η Στάσα προειδοποιεί την κόρη της και για κάτι άλλο, αλλά εκείνη δεν της δίνει σημασία. Της λέει να προσέχει τη Δέσπω που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στον Γιωργίκη. Έχει καταλάβει ότι η υπηρέτρια έχει απώτερους σκοπούς και έχει προσέξει εδώ και καιρό πώς η Δέσπω κοιτάζει τον άντρα της κόρης της.

proxenio-despo.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας: Δέσπω

Προξενιό – Μελέτης Ηλίας: «Όταν μαθαίνει Ιουλία είναι έγκυος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση»

Η Ιουλία συνεχίζει να την αγνοεί όσον αφορά αυτό το θέμα και η Δέσπω καταφέρνει να πετύχει τον στόχο της, να τον ξελογιάσει. Όσο και να της αντιστάθηκε ο Προβιός, τελικά υπέκυψε στα θέλγητρά της. Έτσι τώρα περνά τη μέρα του στη φροντίδα της μικρής του κόρης, αλλά και στις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες. Την ίδια στιγμή, οι επίμονες προσπάθειες της Χάδως να ανακαλύψει αν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από την πρόωρη γέννηση του παιδιού της Ιουλίας, πέφτουν στο κενό.

1706218428986-675191734-Meleths-Hlias-Eygenia-3ygkoroy_8.png

Το προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης- Ιουλία

Μόνη της ελπίδα πια ξανά… η Δέσπω, που παίζοντας διπλό και τριπλό παιχνίδι, καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού. Η γυναίκα αυτή γίνεται ουσιαστικά μια υπαρκτή απειλή για την ενότητα της οικογένειας. Κι αυτό θα φανεί και στη συνέχεια.. Πηγή: Tv24

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News