a6932798 iasonas erotas fygas og.jpg

Μεγάλες ανατροπές και σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στα-νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Έρωτας φυγάς .

Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, ο Ιάσονας αυτό το διάστημα βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλαπλά μέτωπα, καθώς προσπαθεί να βάλει σε τάξη άλυτα προβλήματα. Από τη μία, τρέμει για την ψυχική υγεία της Αλεξάνδρας και προσπαθεί να έχει τα μάτια του συνεχώς στραμμένα πάνω της, ενώ από την άλλη προσπαθεί να βρει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Μάρκου και να φέρει τον φονιά αντιμέτωπο με τη φρικτή πράξη του.

Συγχρόνως, καλείται να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον Μιχάλη προκειμένου να σώσει τη Νάντια από τη φυλακή. Στη συνέχεια της σειράς ο Ιάσονας βρίσκεται ξαφνικά σε ιδιαίτερα δεινή θέση, καθώς μπαίνει στο στόχαστρο ενός αδίστακτου εχθρού του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κοντογιάννη, ό οποίος έχει βάλει σκοπό ζωής να τον καταστρέφει. Όπως θα δούμε, λοιπόν, ο Παύλος είναι αναμεμειγμένος σε μία σκοτεινή υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται και ο Στρατός. Για την ακρίβεια, οι δύο άντρες απάγουν τη γυναίκα του Πανταζόπουλου, ο οποίος είναι ο αρχηγός του παρακράτους.

ERWTAS-FYGAS-EP.-92-(2).jpg

Την ώρα που ο υπάλληλος του Δεμερτζή δεν ξέρει τι να κάνει και αν θα πρέπει να μιλήσει για όσα έγιναν, ο Κοντογιάννης δημιουργεί μία καλοστημένη παγίδα και ρίχνει σε αυτήν τον Ιάσονα. Ξαφνικά ο τελευταίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία βαριά κατηγορία και δεν ξέρει πώς να ξεφύγει από τις ευθύνες που του επιρρίπτονται. Συγκεκριμένα, ο Δεμερτζής κατηγορείται για την απαγωγή της γυναίκας του Πανταζόπουλου, καθώς ο Κοντογιάννης έχει δημιουργήσει ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του.

ERWTAS-FYGAS-EP.-92-(5).jpg

Ο Ιάσονας, σοκαρισμένος από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί, αντιλαμβάνεται ότι κάποιος προσπαθεί να τον καταστρέψει, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του. Την ίδια στιγμή, μία βόμβα είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί και να θέσει σε κίνδυνο δεκάδες ζωές… Πηγή: Mytv

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News