986846f6 apergh og.jpg

Mega Καλημέρα: Η Θωμαή Απέργη μίλησε για το πρώτο φιλί και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Επίσης αναφέρθηκε στον λόγο που την έκανε να αποσυρθεί από τις μουσικές σκηνές.

Για το πρώτο φιλί είπε: «Θυμάμαι το πρώτο μου φιλί. Ένιωσα πεταλούδες, εκρήξεις, κάτι πρωτόγνωρο. Ο άνθρωπος που έδωσα το πρώτο μου φιλί με χώρισε για μία μεγαλύτερη»..

Και συνέχισε η Θωμαΐς Απέργη μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της: «Από 18 ετών ταλαιπωρούμαι από κρίσεις επιληψίας. Μου προκαλούσε απώλεια συνείδησης. Φοβόμουν, όμως ποτέ δεν άφησα την ασθένεια να με καταβάλλει. Στην αρχή αντιμετώπισα την επιληψία ανεύθυνα. Έκανα πράγματα επικίνδυνα».

Θωμαή Απέργη: «Πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα, δάγκωνα τη γλώσσα μου, είχα απώλεια μνήμης»

Για τους θαυμαστές και τις σχέσεις της, η Θωμαΐς Απέργη ανέφερε: «Ένας θαυμαστής μου είχε στείλει 600 τριαντάφυλλα. Με έχουν απατήσει και τους χώρισα αμέσως. Πλέον, ίσως να μπορούσα να τη συγχωρήσω. Μιλάω με όλους τους πρώην μου».

«Θέλω πολύ να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ακόμα δεν αισθάνομαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνω μονή μου παιδί, αν και δεν θα το ήθελα», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε το απόσπασμα:

Survivor: Σε αυτούς του διάσημους έγινε πρόταση – Η Σκορδά έδωσε on air όλα τα ονόματα!

Θωμαή Απέργη: Η κίνησή της για τα άτομα με Νευρομϋικές Παθήσεις συγκινεί

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News