83c76ff9 kallianos kougias og.jpg

Ο Αλέξης Κούγιας, ως νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του Δημήτρη Καλλιάνου, που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη (25/4) στο Αττικό νοσοκομείο, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για την υπόθεση μετά τις καταγγελίες του γνωστού μετεωρολόγου και βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου. 

Ο έγκριτος δικηγόρος, αναφερόμενος στην όλη υπόθεση και τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια Καλλιάνου εις βάρος του Αττικού νοσοκομείου, σχολίασε μεταξύ άλλων:

Γιάννης Καλλιάνος: Αυτό είναι το ποσό που πήρε ως δώρο ο γιατρός – Ξέσπασε η μητέρα του

«Δεν έχουν ακόμα τον ιατρικό φάκελο. Ο ανθρώπινος πόνος είναι ένα βίωμα που δεν έχει σχέση με τα αξιώματα αλλά βιώνεται με ακραίο τρόπο από τους ανθρώπους που έχουν ‘’ψηλά’’ την οικογένεια. Από ό,τι φαίνεται δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου».

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε λέγοντας: «Η οικογένεια εκλιπαρούσε και το νοσοκομείο, λες και δεν έχει σημασία η ζωή αλλά το πρωτόκολλο, στάθηκαν πίσω από αυτό. Ο άνθρωπος ακρωτηριάστηκε σε ένα δωμάτιο, έπεσε σε κώμα και έχασε τη ζωή του. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις αλλά αυτό δεν αφορά εμένα. Εγώ ζήτησα τον φάκελο νοσηλείας και η διαδικασία είναι συγκεκριμένη, θα μελετήσουμε τον φάκελο και όλα τα προβλήματα υγείας και εφόσον διαπιστωθεί από την ομάδα ειδικών πως έχουν τελεστεί εγκληματικές πράξεις από αμέλεια θα πρέπει να μηνύσουμε τους γιατρούς για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και η οικογένεια έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημιώσεις. Το κράτος θα ορίσει πραγματογνώμονες για να αποφανθούν εάν υπάρχει ιατρική αμέλεια. Αυτή είναι η διαδικασία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News