241f888e tatiana ellinka blatnik og.jpg

Η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ αιφνιδίασε τους πάντες. Ποια είναι η λαμπερή γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του τα τελευταία 14 χρόνια και πώς είχε γεννηθεί ο έρωτάς τους; 

Δρόμους χωρισμούς μετά από 14 χρόνια γάμου επέλεξαν να πάρουν οι δυο τους. Η ανακοίνωση του χωρισμού τους “έσκασε” σαν βόμβα αφού τίποτα δεν προμήνυε αυτό το διαζύγιο.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική βασιλική οικογένεια στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

NDPPHOTO

Ποια είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ;

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος που γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν.

Το 1986, όταν η Τατιάνα ήταν έξι ετών, ο πατέρας της πέθανε και η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Από την ηλικία των τριών ετών της, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία. Για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη στο Κολλέγιο Έιγκλον.

Στα δεκαοκτώ της χρόνια μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν της Ουάσινγκτον. Το 2003 αποφοίτησε από αυτό με πτυχίο στην κοινωνιολογία και επέστρεψε στην Ελβετία για να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις.

9185_TATIANA_MPLATNIK_662023.jpg

NDPPHOTO

Από το 2006 ως τον Ιούλιο του 2010 εργαζόταν στο πλευρό της σχεδιάστριας ρούχων Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, έχοντας το ρόλο της οργανώτριας εκδηλώσεων και των δημοσίων σχέσεων

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποτελεί συνιδρύτρια του τμήματος Νεολαία της ΕΛΠΙΔΑΣ, μιας επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Το τμήμα, που αποτελείται από νέα ηλικιακά μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης, έχει σκοπό τη δημιουργία νέων ιδεών και δράσεων για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Από το 2014, η Τατιάνα αποτελεί μέλος και δωρητής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», που σκοπό έχει τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.

Ο έρωτας και ο γάμος με τον Νικόλαο

Για την γνωριμία και τον έρωτα με τον πρίγκιπα Νικόλαο είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της Τατιάνα Μπλάτνικ.

“Είναι μεγάλη ιστορία… όχι για συνέντευξη, αλλά ίσως για μυθιστόρημα! Αλλά, για να είμαι σύντομη, γνωριστήκαμε στο χωριό όπου μεγάλωσα στην Ελβετία. Ήταν φίλος των αδερφών μου, αλλά και της μητέρας μου. Είχαμε ένα μακροχρόνιο φλερτ. Ήταν πολύ ρομαντικός, μου έστελνε λουλούδια, μου τηλεφωνούσε… και αυτό κράτησε σχεδόν δύο χρόνια, μέχρι που μια μέρα ενέδωσα και από τότε δεν κοίταξα ξανά πίσω”.

Πριν από δυο χρόνια περίπου, η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε παραχωρήσει συνέντευξη και στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Τι έλεγε τότε για τη ζωή με τον Νικόλαο στην Ελλάδα;

1620_TATIANA_MPLATNIK_2452023.jpg

NDPPHOTO

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα», επεσήμανε.

«Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κάνεις τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την «άλλη» γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα.

TATIANA-NIKOLAOS.jpg

NDPPHOTO

Λατρεύω τα Ζαγοροχώρια, το Πήλιο, τα βουνά, τις διαδρομές στην ενδοχώρα, την Κρήτη. Μου αρέσει να εκπλήσσω τους άλλους αλλά δεν μου αρέσει να μου κάνουν εκπλήξεις. Μετά από 12 χρόνια γάμου, αυτό που με εκπλήσσει ακόμη ευχάριστα στο σύζυγό μου είναι, η υπομονή και ευγένεια του», πρόσθεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News