maleskou fragkaki mpasta 3 og.jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε σε συνέντευξή της, λίγο πριν την επιστροφή της στην τηλεόραση με το TV Queen για τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, ο οποίος όμως επιλέγει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Αναφερόμενη στον γάμο τους αλλά και στην κοινή απόφασή τους να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και την καθημερινότητα, η όμορφη παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι αυτός είναι ο τρόπος ζωής τόσο της ίδιας όσο και του Κωνσταντίνου Δανιά ενώ μίλησε και για την υπέροχη σχέση τρυφερότητας και αγάπης που έχει με την κόρη τους.

Tv Queen: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του ριάλιτι με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η απουσία σου από την τηλεόραση σε έφερε πιο κοντά στον πυρήνα σου ως γυναίκας. Παντρεύτηκες υπό άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο Ραφήνας, γέννησες την κόρη σου και δημιούργησες οικογένεια με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Και όλα αυτά μακριά από τους φωτογράφους, χωρίς δημοσιότητα.

Έχω ανάγκη την ιδιωτικότητα. Είναι αυτός ο τρόπος ζωής μου. Δεν είχε κάποια επικοινωνιακή τακτική ο γάμος μου. Έτσι ήμουν, είμαι και έτσι θα συνεχίσω. Η ιδιωτική μου ζωή είναι η δύναμή μου. Εγώ θα επιλέξω τι, πότε και αν θα το μοιραστώ με τον κόσμο.

Στο Instagram βέβαια είσαι πιο εξωστρεφής.

Μοιράζομαι πάρα πολλές στιγμές, ίσως και περισσότερες από αυτές που περίμενα ότι θα κάνω, με την κόρη μου, χωρίς βέβαια να δείχνω το προσωπάκι της. Αλλά αυτό γίνεται γιατί είναι παντού η κόρη μου μαζί μου. Στην καθημερινότητα, στη γυμναστική, στα ψώνια στα μαγαζιά, είναι ένα ανθρωπάκι γαντζωμένο πάνω μου.

Ξέρω ότι αποφεύγεις να μιλάς, αλλά θέλω να μάθω για αυτό τον άνθρωπο που σε ενέπνευσε να γίνεις μητέρα. Όντως γνωριστήκατε τυχαία;

Δεν του αρέσει γενικά να μιλάω για εκείνον. Αλλά, ναι, τότε είχα τη σκυλίτσα μου, την Μπαλού, πήγαινα στην Κύπρο και έπρεπε να την αφήσω σε έναν χώρο φιλοξενίας για τρεις μέρες. Μου είπαν για το Dani Dogs στην Παλλήνη, πήγα, η χημεία μας ήταν τέτοια και ξεκίνησε μια ωραία γνωριμία. Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος είχε κάνει ένα γύρισμα για την εκπομπή τότε, την πρώτη χρονιά, στην ενότητα για τα κατοικίδια. Ήταν μαγνητοσκοπημένο, δεν είχαμε κάποια επαφή, απλά έδινα την πάσα για να παίξει το βίντεο. Μου είχε φανεί πολύ εμφανίσιμος, το συζητούσαν όλοι. Όμως το επίθετό του ήταν γραμμένο με κεφαλαία και ρωτώντας πού τονίζεται, μου είπαν: «Δανίας!». «Είσαι σίγουρη;» ρώτησα την αρχισυντάκτριά μου. «Ναι, σίγουρα». Οπότε το είπα λάθος, ευτυχώς μετά το τέλος του βίντεο το διόρθωσα.

Το θυμόταν αυτό ο Κωνσταντίνος;

Δεν είχε καν τηλεόραση στο σπίτι του.

Δηλαδή δεν σε ήξερε όταν πρωτοσυναντηθήκατε;

Εντάξει, με ήξερε. Με είχε δει στο web. Kαι μου είπε ότι είμαι η αγαπημένη του παρουσιάστρια. (Γελάει.)

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News