ojsimpson 1.jpg

Πωλητήριο μπαίνει στο διάσημο λευκό Ford Bronco το οποίο οδηγούσε ο O. J. Simpson κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από αστυνομικούς στο Λος Άντζελες το 1994.

Με τους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγε ο O. J. Simpson -που είχε κατηγορηθεί και απαλλαχθεί για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του Nicole Brown και του φίλου της Ron Goldan- να ελπίζουν ότι θα το πουλήσουν για τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με τον Guardian, o πρώην ατζέντης του Simpson, Michael Gilbert, και δύο φίλοι του Al Cowlings -του αρχικού ιδιοκτήτη του SUV και οδηγού στην καταδίωξη- δήλωσαν ότι πιθανότατα θα πουλήσουν το όχημα εν μέσω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος μετά τον θάνατο του Simpson στις 10 Απριλίου.

 Η τελευταία προσφορά για το όχημα ήταν 750.000 δολάρια, αναφέρει ο Guardian. Οι ιδιοκτήτες ελπίζουν τώρα να πουλήσουν το αυτοκίνητο τουλάχιστον για τα διπλάσια.

 Ο O. J. Simpson, ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 76 ετών στις 10 Απριλίου.

Η δίκη ήταν ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ.

 Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του SUV λένε ότι είχαν προγραμματίσει να πουλήσουν το Ford Bronco φέτος, επειδή ήταν η 30ή επέτειος της καταδίωξης που έλαβε χώρα καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να συλλάβει τον Simpson σε σχέση με τους φόνους.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News