12e5a8a7 skoulos 2 og.jpg

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες και μίλησε στην Τζένη Θεωνά για τον ρόλο του ως πατέρας, για τη γυναίκα του, Τζέλλα αλλά και για τις δύο κόρες του που είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. 

«Προσπάθησα να δείξω στις κόρες μου ότι η τηλεόραση είναι ένα μέρος της δουλειάς μου και τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι καλύτερος επειδή είμαι μπροστά από μία κάμερα. Δεν είμαι κάτι καλύτερο από κάποιον που δουλεύει στην οικοδομή, δούλευα και εγώ μικρός… Αν έχω δει αλαζονεία; Ναι.

Δημήτρης Σκουλός: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να γίνουν φίλοι μου, δεν τους θέλω στη ζωή μου»

Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πολλή γκλαμουριά. Όχι καθ’ αυτή η δουλειά αλλά η προβολή του ηθοποιού. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει οι ηθοποιοί τραγουδιστές, παρουσιαστές. Είναι το νέο influencing και καλά κάνουν» είπε αρχικά ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής σε σόου όπως το GNTM και το My Style Rocks.

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι νέοι ήρωες της εποχής είναι οι ηθοποιοί. Δεν έχεις δει κάποιος άνθρωπος να αλλάζει και να γίνεται αλαζονικός από την πολλή προβολή; Αν πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις καταφέρει μερικά στη ζωή σου ή είσαι ταπεινός άνθρωπος όπως θα έπρεπε να είμαστε, δεν αλλάζεις. Άνθρωποι που ήθελαν την προβολή, να τους δείχνει έξω ο κόσμος και να εισπράττουν μία αγάπη που τους έλειπε από μικρά παιδιά, αυτοί ξαφνικά παθαίνουν ξιπασμό και έχουν έπαρση. Το έχω δει και το έχω ζήσει».

Επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε και στη γυναίκα του, την Τζέλλα που είναι, όπως λέει η μούσα του. Πορεύονται μαζί στη ζωή εδώ και 20 χρόνια. Δείτε τα βίντεο παρακάτω με όσα είπε για εκείνη, παρακάτω:

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News