7cac3962 pappa mpezan og.jpg

Η Χριστίνα Παππά και η Άννα Μπεζάν περπάτησαν στο catwalk στην εβδομάδα μόδας για την επίδειξη της νέας κολεξιόν της Τζο Τόνγκου και ήταν απλά… εκθαμβωτικές.

Πεθερά και νύφη περπάτησαν στο λαμπερό Fashion Show τoυ brand “Christine & Joe” της Τζο Τόγκου, στην 34η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Άννα Μπεζάν: «Έχω μία πεθερά που είναι σαν μαμά μου, δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου»

Αξίζει να σημειώσουμε πως συνυδρίτρια του συγκεκριμένου brand είναι η Χριστίνα Παππά, οπότε δε θα μπορούσε να λείπει με τίποτα απ’ αυτό το λαμπερό Fashion Show.

Στο show ξεχώρισαν οι πολύτιμες δαντέλες, οι φιόγκοι και τα κυματιστά βολάν από ασήμι, πούδρα, μέντα και χρυσάφι, ενώ το catwalk άνοιξαν η Χριστίνα Παππά με την Άννα Μπεζάν.

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Για το catwalk της η Χριστίνα Παππά επέλεξε ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα από δαντέλα με λαμπερές λεπτομέρειες, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, τόνιζε τα όμορφα χαρακτηριστικά της και επέτρεπε στη γνωστή ηθοποιό να εκφράσει τον δυναμισμό της.

pappa.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Η Άννα Μπεζάν από την άλλη, επέλεξε ένα ονειρικό ρούχο από την bridal συλλογή του brand, καθώς εμφανίστηκε με ένα λευκό, μακρύ φόρεμα από δαντέλα και ήταν εκθαμβωτική!

mpezan.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Χριστίνα Παππά αμέσως μετά την εμφάνισή της στο λαμπερό Fashion Show θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε όλες τις γυναίκες άνω των 50 ετών.

«Με όλη μου την αγάπη στις γυναίκες άνω των 50, διότι αξίζουμε τα καλύτερα! Ποτέ μη σταματάς να νιώθεις ότι είσαι μοναδική και σέξι, ότι είσαι γυναίκα μοναδική και ότι μπορείς να κανείς τα πάντα! Να ζήσεις να γελάσεις να χορέψεις, να ερωτευτείς, να ταξιδέψεις, και να θυμάσαι πάντα ότι είσαι εσύ μια και δυναμική» έγραψε η γνωστή επιχειρηματίας.

Δείτε εδώ την gallery με τις φωτογραφίες από το Fashion Show:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Έχει τρομερό σουξέ στα πάρκα»

Χριστίνα Παππά: Το βίντεο με την εγγονή της να παρακολουθεί τη μαμά της, Άννα Μπεζάν στο J2US

Χριστίνα Παππά: «Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχω ξεχάσει τον γιο μου και…»

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News