55575744747474758678366.jpg

Πλήθος αρνητικών και οργισμένων σχολίων συγκέντρωσε η ανάρτηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας Simon Porte Jacquemus, ο οποίος ανακοίνωσε ότι απέκτησε δίδυμα με τον σύζυγό του.

Το γκέι ζευγάρι φαίνεται ότι απέκτησε τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, με τον Γάλλο σχεδιαστή να προχωρά σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην γυναίκα που τα έφερε στον κόσμο: «Μία και Σαν. Καλώς ήρθατε στη γη, αγάπες μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα μαζί σας. Ο μπαμπάς Μάρκο και ο μπαμπάς Σιμόν» έγραψε ο σχεδιαστής και προκάλεσε την οργή των ακόλουθών του.

Η πλειοψηφία των χρηστών μιλάει για αγορά των παιδιών και «εργαλειοποίηση της γυναίκας», ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέτουν το ερώτημα στον σχεδιαστή και τον σύζυγό του, γιατί δεν προχώρησαν σε υιοθεσία, αφού ήθελαν τόσο να αποκτήσουν παιδιά.

«Αγοράζουν μωρά λες και αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ, τόσο απλό» έγραψε ένας χρήστης του Instagram, ενώ άλλος σχολίασε: «Άλλος ένας λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια που ενεργεί σαν λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια. Τι έκπληξη»«Ήταν σε προσφορά τα 2;» έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλος τόνισε ότι «τα παιδιά δεν πωλούνται, οι μήτρες της γυναίκας δεν νοικιάζονται».

messenger sharing button


Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News