h paralia epeisodio 73 3 og.jpg

Παραλία:  Ο Λοΐζος διασώζεται από την επίθεση εναντίον του και καταβεβλημένος, στο νοσοκομείο, δέχεται την επίσκεψη των δύο πιο κοντινών του ανθρώπων, της Ελένης και του Τόμι

Οι υποψίες, σχετικά με το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του κοινοτάρχη, βαραίνουν τον Διονύση. Ταυτόχρονα, ο παπα-Νικόλας, μην μπορώντας να αντέξει το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου σχετικά με τον φόνο της Ρηνιώς, αποφασίζει να παραδοθεί ο ίδιος. Το ίδιο βράδυ, ο Νικήτας εξαφανίζεται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις του χωριού κλιμακώνεται, καθώς η Ελένη με τον Λοΐζο έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με τη Μαρία και το κοινόβιο των χίπηδων. Αντίστοιχα, κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στην Τες, τον Γράντο και την Κερασία, αναφορικά με την επιθυμία της τελευταίας να υιοθετήσει και να μεγαλώσει το παιδί της Τες.

H-PARALIA-EPEISODIO-121-2.jpg

Παράλληλα, η υγεία του Δημητρού βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, έπειτα από την εποπτεία και τη θεραπεία της Μαίρης. Ο Λοΐζος βρίσκεται στο στόχαστρο μιας δολοφονικής απόπειρας εναντίον του, με την αποστολή μιας βόμβας στο κατώφλι της πόρτας του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News