56868556856856856868678366.jpg

Νικητής της ζωής ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από 23 ημέρες σε κόμα ξύπνησε και άρχισε να ανταποκρίνεται στους γιατρούς – Αισιόδοξοι οι γιατροί για την αποσωλήνωση

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, που παραμένει ακόμη στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr για τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε σε απλές οδηγίες των γιατρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πλέον έχει λιγότερες υποβοηθούμενες αναπνοές από τη μηχανική υποστήριξη και περισσότερες δικές του, γεγονός που εκπέμπει αισιόδοξα μηνύματα για την αποσωλήνωσή του.

Ωστόσο, οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί, καθώς περιμένουν να πέσουν κι άλλο τα επίπεδα των κατασταλτικών φαρμάκων, τα οποία τα έχουν κόψει μεν εδώ και μέρες, αλλά παραμένουν ακόμη σε υψηλές συγκεντρώσεις στον οργανισμό του αγαπημένου τραγουδιστή, έτσι ώστε να έχουν μία πιο ασφαλή εικόνα.

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News