polakis 2 1200x630.jpg

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης πήγε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Δευτέρας (18/5/26). 

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε «ως στέλεχος του κόμματος» , στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη, τονίζοντας την ανάγκη για συσπείρωση του κόμματος, διευκρινίζοντας ότι οι «θολές τοποθετήσεις» δε μπορούν να φέρουν πίσω τους πολίτες που έχουν απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κύριος Πολάκης θύμισε ότι είχε προτείνει την συμπόρευση της αριστερής αντιπολίτευσης με ενιαίο μέτωπο, από το «προοδευτικό ΠΑΣΟΚ» μέχρι το «ετοιμαζόμενο κόμμα Τσίπρα» και από τη Νέα Αριστερά ως την Πλεύση και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με στόχο «να ρίξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Πρέπει να πούμε ξεκάθαρα ότι χωρίς δημόσια ΔΕΗ το ρεύμα δεν φθηναίνει», τόνισε ο Παύλος Πολάκης, ζητώντας να πει καθαρά η Αριστερά ότι θα πάρει πίσω το 51% της ΔΕΗ, ότι θα καταργήσει το Χρηματιστήριο ενέργειας για την οικιακή κατανάλωση, ότι ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά θα είναι για αυτοδιοίκηση και παραγωγούς και θα κρατήσουμε τον λιγνίτη όσο τον κρατήσει η Γερμανία .

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.