masterchef 160424 b.jpg

Απίστευτη ένταση και μαγειρικές μονομαχίες δίχως προηγούμενο είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του Masterchef 2024, καθώψς σε κάθε επεισόδιο, και όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκπλύσσουν τους τρεις κριτές.

Στο επεισόσιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Λευτέρης παρακολουθούσε ήσυχος όλη τη διαδικασία από τον εξώστη, αφού ήταν αυτός που κέρδισε το εισιτήριο για τη 10άδα με τις επιδόσεις του στο επεισόδιο της Δευτέρας

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι 11 υποψήφιοι έπρεπε να μαγειρέψουν σε 90 λεπτά δύο πιάτα. Ο κάθε ένας από αυτούς είχε μπροστά του ένα timer με 90 λεπτά χρόνο και μόλις δόθηκε η έναρξη της δοκιμασίας στο MasterChef, ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα.

Ο Γιάννης Κούρτογλου, παρουσιάζοντας το πρώτο του πιάτο στους κριτές και με την ελπίδα αυτό να τον στείλει κατευθείαν στον εξώστη, «έσπασε» ακούγοντας τα σχόλια από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Ήταν σαν να μου είπαν: θυμήσου ποιος είσαι. Κάπου-κάπου το χάνω και ξεχνάω ποιος είμαι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές που με χάνω αλλά συγκινούμαι και όταν με βρίσκω», είπε με δάκρυα στα μάτια ο παίκτης του MasterChef.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News