75826517 3f6a2176 darmousli mara g iorti og.jpg

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στο Happy Day για τα δύο παιδιά της, τη στήριξη του άντρα της και αναφέρθηκε στις διατροφικές διαταραχές.

Αρχικά είπε: «Μια γυναίκα θέλει 2 χρόνια μετά τη γέννα για να έρθουν οι εγκεφαλικές της λειτουργίες στα ίσια τους»!

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Έχω ηρεμήσει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί, ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά. Με τον Άγγελο πάθαινα ακροφοβίες και υψυφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του».

Ο μεγάλος της γιος, Άγγελος είναι 18 ετών και ο μικρός της, ο Μιχάλης είναι 2 ετών: «Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε έρθει πιο κοντά με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε “γιατί δεν μου κάνεις κι εμένα;”. Θέλει μικρά πράγματα, που δείχνουν λίγο σκέψη».

dcec1fb0-darmousli-me-ton-gio-tis.jpg

Και τόνισε: «Ο θηλασμός αφορά στη μαμά και στο παιδί. Με ρώτησαν κάποιοι μέχρι πότε θα το θηλάζω. Έλαβα σεξιστικά σχόλια από άνδρα».

Και κατέληξε λέγοντας η Μάρα: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα. Παλιά δεν το καταλάβαινα, τώρα συμπορεύομαι με αυτό».

Μάρα Δαρμουσλή: Το πρόβλημα υγείας και οι άνδρες της ζωής της

Δαρμουσλή: «Ο γιος μου είναι 2 χρονών & θηλάζω ακόμη. Γιατί ντε και καλά να πάρω χάπια να το κόψω;»

Συγκλονίζει η Μάρα Δαρμουσλή: «Ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει στη ζωή μου, ήμουν αυτοκαταστροφική»

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News