masterchef 1504.jpg

Καθώς βρισκόμαστε μόλις ένα βήμα πριν την τελική 10άδα του Masterchef 2024, κάθε επεισόδιο του reality μαγειρικής κρύβει… εκπλήξεις για τους τηλεθεατές αλλά κυρίως τους διαγωνιζόμενους.

Καθώς μπήκαμε σε μία ακόμη εβδομάδα – θρίλερ, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι οι δύο μπριγάδες διαλύονται και ο καθένας καλείται να παλέψει για την παραμονή του στον διαγωνισμό.

Ως εκ τούτου, όλοι είναι έκθετοι στον κίνδυνο της αποχώρησης, αφού ένα και μόνο ένα λάθος μπορεί να τους στερήσει τη θέση τους στο σπίτι του MasterChef.

Ο νικητής της σημερινής πολύ ιδιαίτερης μαγειρικής δοκιμασίας, όχι μόνο θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, αλλά και το πρώτο εισιτήριο για την τελική 10άδα. Οι υπόλοιποι 11 διαγωνιζόμενοι θα είναι αύριο (Τρίτη 16/4) υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Αρκετοί από εσάς έχετε υπάρξει αρχηγοί είτε στη Γκρι, είτε στη Μπορντό μπριγάδα… και λέω «έχετε», γιατί από αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρχηγοί. Χριστίνα και Κώστα, παρακαλώ πολύ, παραδώστε μου τα pins σας», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς ενώπιον των παικτών, που δεν έκρυψαν την έκπληξή τους.

Στην πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας-θρίλερ, η Βιβή φαίνεται πώς δυσκολεύτηκε περισσότερο από κάυε άλλο διαγωνιζόμενο, καθώς υπέπεσε σε μία απίστευτη γκάφα.

Οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν υλικά τα οποία κόστιζαν χρόνο από τη μαγειρική τους. Όσα περισσότερα υλικά επέλεγαν, τόσο λιγότερος χρόνος θα τους έμενε για να μαγειρέψουν μετά, και η Βιβή φαίνεται πως έχασε το… μέτρημα.

Μάλλον κάτι δεν κατάλαβε καλά και πήρε τόσα υλικά, που όχι μόνο δεν της έμεινε χρόνος για να μαγειρέψει, αλλά χρωστούσε και 11 λεπτά στους κριτές!

Καθώς δεν υπήρχε τρόπος να τους τα… επιστρέψει, η Βιβή αποκλείστηκε από τη δοκιμασία και θα πρέπει να μαγειρέψει για να παραμείνει στο MasterChef 2024.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News