masterchef 20242404.jpg

Δύσκολη δοκιμασία και στο επεισόδσιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Silver Week στο Masterchef 2024.

Με το σκορ ανάμεσα σε μπορντό και γκρι μπριγάδα να είναι 4-4, όλα τα βλέμμματα έπεσαν στα πιάτα που ετοίμασαν ο Σοφοκλής και Χρήστος.

Αν και τα δύο πιάτα ήταν εξαιρετικά, ο Χρήστος ήταν αυτός που κέρδισε τον κρίσμο πόντο για την μπριγάδα του.

Οι παίκτες της γκρι μπριγάδας πανηγύρισαν τηνβ πρόκρισή τους στο επόμενο γύρο του Silver Week, ενώ ο Νίκος ως αρχηγός της νικήτρειας μπριγάδας πέρασε κατευθείαν στον τελικό του Silver Week, και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του για τα 20.000 ευρώ και το Silver Award.

Στο άκουσμα της παόφασης των κριτών να δώσουν τον πόντο στον Χρήστο, οι παίκτες της μπροντό μπριγάδας προσπάθησαν να… διαχεισιρτούν την ήττα, με τον Γιάννη να είναι αυτός που δεν μπορούσε να χωνέψει το αποτέλεσμα.

 

Η βραδιά όμως, είχε ξεκινήσει με ένταση… Πριν την έναρξη του Τεστ Δημιουργικότητας, ο Χρήστος δήλωσε ότι πολλοί συμπαίκτες του έβγαλαν νύχια» για το ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει τα 20.000 ευρώ, γεγονός που τον έχει στεναχωρήσει.

«Παλεύουμε μεταξύ μας για τα λεφτά κι αυτό δε μ’ αρέσει, νόμιζα ότι θα το διασκεδάζαμε περισσότερο. Χαλάει η διάθεση λόγω κινήτρου. Κάποιοι το παίρνουν πιο σοβαρά.

Ίσως το βλέπω πιο ρομαντικά κι εγώ μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω, αλλά δεν έβλεπα τις 100.000, έχω μπει για

άλλους λόγους στο παιχνίδι, τώρα αρχίζει αυτή η σκέψη και είναι πολύ κοντά σε όλους και μπορεί να βγαίνουν νύχια. Πρέπει να μπω σε αυτό το κλίμα κι εγώ», είπε ο Χρήστος στους κριτές.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News