305555eb 6z3a8703 og.jpg

Ανανεωμένη και χαρούμενη εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρίνα Καλογήρου στην πρεμιέρα της παράστασης «Όνειρα γλυκά», στο θέατρο «Τόπος αλλού»

Μετά το πρόσφατο ταξίδι της στο Νεπάλ, η ηθοποιός παρακολούθησε την παράσταση και μετά το τέλος της συνεχάρη τους ηθοποιούς και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με τον συνοδό της, Ηλία Φραγκάκη, σε μια από τις πραγματικά σπάνιες εμφανίσεις τους.

Μαρίνα Καλογήρου: Πώς είναι σήμερα η μούσα του Παπακαλιάτη

Το χαμόγελο στα χείλη και στα γεμάτα φως μάτια της μαρτυρούν πως διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο. Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα, όμως αποφάσισε να μοιραστεί ένα ενσταντανέ στα social media δημοσιεύοντας ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο ο σύντροφός της τη φροντίζει και της βάφει τα μαλλιά. Οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα ταξίδι ζωής στο Κατμαντού για φιλανθρωπικό σκοπό, στο πλαίσιο δράσης φιλανθρωπικής οργάνωσης.

kalogirou.marina_1709050948_3312081868118880801_47774898984.jpg

Η Μαρλινα Καλογήρου βρέθηκε στο Νεπάλ και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Takure, το οποίο ισοπέδωσε ο σεισμός στις 25 Απριλίου του 2015, και μαζί με τον σύντροφό της και άλλες ομάδες ανοικοδόμησης είχε την ευκαιρία, εκτός από την εξερεύνηση της περιοχής, να βοηθήσει και τους κατοίκους.

Συγκλονισμένη από τα όσα είδε και έζησε, η ηθοποιός δήλωσε γεμάτη δέος:

kalogirou.marina_1709050948_3312081868227934058_47774898984.jpg

«Οι Conscious Impact, μια χούφτα δυτικών που ήταν εδώ στα Ιμαλάια για trekking, σκέφτηκαν πως, αν φύγουν έτσι απλά πίσω για τη χώρα τους χωρίς να κάνουν τίποτα γι’ αυτούς τους ανθρώπους θα έχουν τύψεις για όλη τους τη ζωή. Αποφάσισαν να ιδρύσουν μια κοινότητα και, μένοντας για οκτώ χρόνια σε σκηνές δούλεψαν σκληράγια να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους, το σχολείο τους, ένα ορφανοτροφείο, να εγκαταστήσουν σύστημα ύδρευσης, να προτείνουν εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά, τους γονείς και τις γυναίκες, να τους μάθουν εναλλακτικούς τρόπους διαβίωσης, εργασίας και σχέσης με τη φύση, ώστε να μην εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Είναι ακόμα εδώ και δουλεύουν, κάνουν παρέα, τρώνε και μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαζί, γιορτάζουν… Δώσαμε κι εμείς ένα χεράκι με το πολύχρωμο παρεάκι της Wheeling to Help. Χτίσαμε, καλλιεργήσαμε, μαγειρέψαμε, παίξαμε, χορέψαμε, κοιμηθήκαμε σε κρεβάτια για νάνους οδηγήσαμε λεωφορεία στο χείλος των γκρεμών, παντρευτήκαμε, αρρωστήσαμε (όλοι), επιβιώσαμε, είπαμε ιστορίες γύρω από τη φωτιά, γίναμε ένα με το χώμα, μαζέψαμε καινούργιες γνώσεις, εμπειρίες και φίλους».

Πηγή Real

Συγκλονίζει η Μαρίνα Καλογήρου: «Με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι»

Μαρίνα Καλογήρου: «Αποφεύγω να είμαι πολύ πιεστική και απόλυτη με το παιδί μου»

Μαρίνα Καλογήρου: «Είναι η πρώτη μου φορά με σημαντικό ρόλο στην Επίδαυρο»

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News