senna netflix series1.jpg

Το Netflix θα προβάλλει εντός της χρονιάς μια μίνι σειρά, βασισμένη στη ζωή του πρωταθλητή της Formula 1, Ayrton Senna. Ονομάζεται απλά «Senna» και θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια.

Δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Γνωρίζουμε μόνο ότι θα είναι εντός του 2024. Η πρώτη γεύση για τη σειρά του Ayrton Senna έρχεται από το πρώτο τρέιλερ, που δείχνει στιγμιότυπα από τη ζωή του θρύλου, με φόντο τη συναισθηματικά φορτισμένη νίκη του στο Grand Prix της Βραζιλίας το 1991.

Σήμερα συμπληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από τον τραγικό χαμό του μεγάλου Βραζιλιάνου

Μέχρι εκείνη την εποχή, ο Ayrton Senna είχε κατακτήσει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα της F1, αλλά ποτέ δεν είχε κερδίσει τον αγώνα της πατρίδας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πωλείται το προσωπικό Honda NSX του Ayrton Senna

Με σκηνές από τα οράματα της νιότης του να αναβοσβήνουν στο γείσο του εμβληματικού κίτρινου κράνους του, το τρέιλερ μάς ταξιδεύει στις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου GP. Τελειώνει με τις κραυγές της νίκης του, που αποτυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα καθώς έπαιρνε την καρό σημαία. 

Τον Ayrton Senna υποδύεται ο Gabriel Leone, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης ο Matt Mella ως ο Alain Prost κι η Pamela Tome ως η μνηστή του Senna, Xuxa.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στον αέρα το τρέιλερ της ταινίας «Race of Glory: Audi vs Lancia»

Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά είναι μια φανταστική αφήγηση της ιστορίας της ζωής του θρυλικού Βραζιλιάνου, τόσο πίσω από το τιμόνι, όσο και σε προσωπικά θέματα. Ξεκινά με την αγωνιστική του καριέρα τα πρώτα του χρόνια, όταν ο Senna αγωνίστηκε στη Formula Ford, και μας φτάνει μέχρι το τέλος του.

Ayrton Senna

Το οποίο ήρθε ακριβώς πριν 30 χρόνια, την αποφράδα Πρωτομαγιά του 1994. Το μονοθέσιό του βγήκε από την πίστα σε μια στροφή υψηλής ταχύτητας στην Imola, κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Σε δημοπρασία κράνη του Senna και του Fangio

Μετά τη νίκη του στο Grand Prix της Βραζιλίας το 1991, ο Senna θα κέρδιζε το τρίτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά. Σε ηλικία 31 ετών, ήταν ο νεότερος τρεις φορές πρωταθλητής της F1 κι ο νεότερος που κατέκτησε διαδοχικά πρωταθλήματα, το 1990 και το 1991. Όταν πέθανε ήταν 34 ετών.

 

Πηγή: www.drive.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News