polyderopoulos 3 og.jpg

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά του Open «Σαν Ψέμα», ο Νίκος Πολυδερόπουλος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη σειρά ενώ εξομολογείται πως θέλει να γίνει μπαμπάς.

Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο σου…

Εγώ κάνω τον μπαμπά της μικρής Αλίκης, ο οποίος ζει σε μια αγχώδη διαταραχή για το πώς θα προστατέψει την κόρη του από την απώλεια της μητέρας της και το γεγονός ότι την εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό. Της λέει ψέματα ότι η μητέρα της είναι φωτογράφος σε απομακρυσμένες χώρες και γράφει γράμματα μόνος του, σαν να τα γράφει εκείνη. Μέσα σε όλα αυτά τα γλυκά παραμύθια, της λέει πως η μητέρα της θα έρθει στα έκτα της γενέθλια. Εμφανίζεται λοιπόν η Ζωή (σ.σ Κατερίνα Γερονικολού) στον δρόμο του και της ζητά να γίνει η μαμά της κόρης του. Κάποια στιγμή όμως, μπορεί να γυρίσει και η κανονική μαμά.

Πολυδερόπουλος: Ετοιμάζεται για γάμο! Ποια είναι η 25χρονη Βαλασία που του έχει κλέψει την καρδιά;

Εσύ λες ψέματα στην κανονική σου ζωή;

Κοίταξε, μερικές φορές πρέπει να πεις κάποια ψέματα όταν διαπιστώνεις πως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια. Τα ψέματα πάντως, καλό είναι να είναι αθώα και κάποιες φορές, αν κάποιος δεν αντέχει την αλήθεια, μπορείς να του την πεις με χίλιους τρόπους. Η αλήθεια πάντα μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Μπορεί να την πούμε με μια τρυφερότητα, με μια αγκαλιά.

Ψέματα για εσένα έχουν γραφτεί;

Δεν θα έλεγα ότι έχουν ειπωθεί ψέματα για μένα, δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Αλλά και να είχε γραφτεί κάποιο ψέμα, δεν θα με απασχολούσε, γιατί όταν κάνεις αυτή τη δουλειά θα γραφτούν και καλά και κακά και αλήθειες και ψέματα. Δεν μπορείς λοιπόν εσύ συνέχεια να βρίσκεσαι σε έναν φαύλο κύκλο και να αιτιολογείς ή να δικαιολογείς καταστάσεις και συνθήκες, γιατί έτσι, χάνεσαι από τον προορισμό σου και τον στόχο σου.

polyderopoulos-(2).jpg

Έχεις το άγχος του ανταγωνισμού; Παρακολουθείς τα νούμερα τηλεθέασης;

Πάντα το κάνω, από μικρό παιδί, δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω αν είναι ανταγωνισμός, αν είναι ενδιαφέρον, αν είναι αγάπη, είναι πάντως μια ανησυχία που εγώ πάντα την είχα. Το έκανα σε όλες μου τις δουλειές, το κάνω και εδώ. Το έχω αυτό το άγχος. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Σε μερικά πράγματα είμαι αγχώδης, αλλά με μέτρο.

Έχει εμφανιστεί στη ζωή σου ως φύλακας–άγγελος, κάποιος άνθρωπος ενδεχομένως σε μια δύσκολη στιγμή σου;

Ναι, έχει συμβεί. Με βοήθησε και με βοηθάει και είναι εκεί για εμένα. Δεν έχει την ιδιότητα του ψυχοθεραπευτή…

Πώς είναι η συνεργασία σου με τη μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου που υποδύεται την κόρη σου στη σειρά;

Είναι μια ψυχοθεραπεία (γέλια), αλλά θέλει και μεγάλη υπομονή, γιατί είναι μικρή, έχει και διάσπαση προσοχής. Και εγώ μικρός είχα διάσπαση προσοχής, είμαι και δυσλεκτικός. Όλα αυτά λοιπόν συν την κούραση που μπορεί να έχει στα γυρίσματα, την κάνουν να βλέπει τη διαδικασία σαν παιχνίδι και έχουμε βρει μια φόρμουλα όπου της εξηγούμε ότι δεν είναι ακριβώς σαν παιχνίδι. Το ατίθασο και το αυθόρμητο πάντως του χαρακτήρα της, βγαίνει τόσο συναισθηματικά στο πρόσωπο της. Έχει τέλειο συναισθηματικά ρακόρ για το κάθετι που λέει.

polyderopoulos-(11).jpg

Σου ξύπνησε το αίσθημα της πατρότητας η επαφή σου με τη μικρή;

Ναι, μου το έχει βγάλει. Χάρηκα πάρα πολύ που θα κάνω τον μπαμπά στη σειρά αυτή. Κάποια στιγμή ναι, θέλω να γίνω πατέρας και μάλιστα στο άμεσο μέλλον.

Πηγή Λοιπόν

Πολυδερόπουλος για τον θάνατο του αδελφού του: Του είπα “κλείσε,θα σε πάρω εγώ” & δεν τον πήρα ποτέ!

Γερονικολού: «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που θέλει να δείχνει σκληρό»

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ετοιμάζεται να παντρευτεί το 2024 – Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του

Πηγή: www.gossip-tv.grgooglenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News