princekate scaled.jpg

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που τιμήθηκε από τον βασιλιά Κάρολο με τον ανώτατο τίτλο Companion of honour, όπου μόνο 65 άτομα έχουν αποκτήσει.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον τιμήθηκε με τον ανώτατο τίτλο Companion of honour (Μέλος του τάγματος των Συντρόφων της Τιμής) – από τον βασιλιά Κάρολο για το «εξαιρετικό» δημόσιο έργο της.

Εκτός από ένα προσωπικό ευχαριστώ για την πιστή της υπηρεσία στο Στέμμα από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ πριν από σχεδόν 13 χρόνια, είναι επίσης μια αναγνώριση της προσφοράς της στις τέχνες.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε «Βασιλική Σύντροφος» του τάγματος, που ιδρύθηκε το 1917 από τον βασιλιά Γεώργιο Ε’ για να απονέμεται σε άτομα που έχουν διακριθεί στους τομείς της Τέχνης, των Επιστημών, της Ιατρικής και της δημόσια προσφοράς.

Αυτό τον τιμητικό τίτλο τον οποίο έχουν λάβει μόνο 65 άτομα κατέχουν μια σειρά από αξιόλογα μέλη, όπως οι: Sir David Attenborough, Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Dame Maggie Smith, Sir Roy Strong, Sir Paul McCartney and JK Rowling.

Όσοι έχουν κάνει αυτό τον τίτλο φέρουν τα αρχικά CH μετά το όνομά τους. Αξιοσημείωτα πρώην μέλη περιλαμβάνουν τον Ουίνστον Τσώρτσιλ και τον Στίβεν Χόκινς.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον όπως και ο Βασιλιάς Κάρολος τους τελευταίους μήνες αποκάλυψαν ότι προσβλήθηκαν από καρκίνο.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News