h gh ths elias 05.10.2023 og.jpg

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στη ζωή του Μάνου στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA , Η γη της ελιάς, καθώς ο Μάνος εθίζεται σε ναρκωτικές ουσίες.

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς», που προβάλλεται από το MEGA, και υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στη συνέχεια, πρόκειται να δούμε τον Μάνο να βιώνει έναν νέο προσωπικό εφιάλτη, ο οποίος έρχεται για να διαλύσει την οικογενειακή του γαλήνη. Ο μονάκριβος γιος του Ισίδωρου, από τη στιγμή που ο πατέρας του έγινε δήμαρχος της Μάνης, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου όλες τις ευθύνες στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Το τελευταίο διάστημα, όμως, η δουλειά έχει αυξηθεί πολύ και παρά τη χαρά και την ικανοποίηση που αισθάνεται ως ικανός επιχειρηματίας, ο Μόνος νιώθει συγχρόνως τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλει να παραδεχτεί την κόπωσή του σε κανέναν, ούτε καν στον ίδιο του τον εαυτό. Έτσι, αντί να ζητήσει βοήθεια από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αποφασίζει να κάνει μία επιλογή που αναμένεται να βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

gi-tis-elias-manos-marina.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MyTV», ο άντρας, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις του, αρχίζει να παίρνει χάπια και συγκεκριμένα αμφεταμίνες, που είναι ισχυρά ναρκωτικό. Αναλυτικότερα, είναι συνθετικές διεγερτικές ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου για να το διεγείρουν ώστε να δώσουν ενέργεια στον χρήστη. Δυστυχώς, αυτά τα χάπια είναι ιδιαίτερα εθιστικά και επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο τη διάθεση και τη συμπεριφορά του Μάνου. Μέρα με την ημέρα, γίνεται νευρικός και απότομος, ενώ ξεσπάει τα νεύρα του με κάθε ευκαιρία και την παραμικρή αφορμή.

manos.jpg

Οι πρώτοι που γίνονται αποδέκτες αυτής της αλλόκοτης συμπεριφοράς του και αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει αλλάξει είναι ο πατέρας του, ο Ισίδωρος, και η σύζυγός του, η Μαρίνα. Βλέποντας έναν διαφορετικό Μάνο, μένουν έκπληκτοι και δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει. Έτσι, όντας ιδιαίτερα προβληματισμένοι, συζητούν μεταξύ τους για την απότομη στάση του και προσπαθούν πολλές φορές να μιλήσουν και στον ίδιο. Όμως, κάθε φορά που η κουβέντα φτάνει στο επίμαχο θέμα, ο Μάνος αποφεύγει εκνευρισμένος τη συζήτηση. Όσο ο καιρός περνάει, τα συμπτώματα του εθισμού του άντρα γίνονται πιο έντονα, γεγονός που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην οικογένειά του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News