a39a0423 magissa kypriani og.jpg

Η Μάγισσα: Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 όλο και κορυφώνεται η αγωνία των τηλεθεατών για τους ήρωες που πολύ άξια υποδύονται οι πρωταγωνιστές. 

Ανάμεσά τους βέβαια και η Θέμιδα Μπαζάκα η οποία ως Κυπριανή, από την αρχή των εμφανίσεών της είχε μαγέψει, απόψε όμως πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό μία μοναδική ερμηνεία, κάνοντας τους πάντες να υποκλιθούν στην υποκριτική της δεινότητα για ακόμα μία φορά.

Το αποψινό επεισόδιο (26/3) ήταν γεμάτο δράση, ένταση και ανατροπές, όμως οι περισσότεροι τηλεθεατές, αν κρίνουμε από τα σχόλιά τους στο Twitter, καθηλώθηκαν από μία από τις τελευταίες σκηνές.

Συγκεκριμένα αυτή που η Κυπριανή, κατά κόσμον Θέμις Μπαζάκα, αποκάλυψε επιτέλους τον πραγματικό της εαυτό και έκανε ξόρκια για τη Θεοφανώ.

Τα σχόλια έπεσαν… βροχή στο Twitter με αφορμή τη συγκεκριμένη σκηνή. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Τι θα δούμε στη συνέχεια

Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής, λοιπόν, ξετυλίγεται και όσα μυστικά κρατάει κρυμμένα φανερώνονται σιγά σιγά σε όλους. Ταυτόχρονα, ο Κανέλλος έρχεται αντιμέτωπος με μία αλήθεια που τον σοκάρει. Οι ώρες περνούν και η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο.

kypriani.jpg

Η μάγισσα: Κυπριανή- Σπήλιος

Η κοπέλα δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβει να ενημερώσει τους κατάλληλους ανθρώπους για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής αλλά και για την καταδίκη σε θάνατο της Θεοφανώς. Συγκεκριμένα, θέλει να φτάσει στο σημείο όπου κρύβονται ο Αντρέι, ο Μάρκος και ο πατέρας της. Οι δύο πρώτοι τότε καλούνται να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλο. Και καταλήγουν στο ότι πρέπει να ενωθούν προκειμένου να βγουν νικητές και να σώσουν τη Θεοφανώ. Λίγο μετά, φτάνει η ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο. Τότε, όμως, περιμένει τον Σπήλιο μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ανακαλύπτει τα μυστικά της οικογένειάς του και καλείται να πάρει δραστικές αποφάσεις.

Δείτε το επεισόδιο της 26/3:

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News