Πρεμιέρα στα σινεμά παγκοσμίως κάνει αύριο Τετάρτη (27.03.2024) η νέα ταινία με τον Godzilla και τον King Kong.

Σε αυτή την ταινία ο Godzilla και ο Kong δεν θα είναι αντίπαλοι αλλά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όπως έκαναν και στην τελευταία ταινία, στο τέλος.

Στην ταινία με τίτλο «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» πρωταγωνιστούν οι Μπράιαν Τάιρι Χένρι, Ρέιτσελ Χάουζ, Ρεμπέκα Χολ, Νταν Στίβενς και Κέιλι Χοτλ.

Γκοτζίλα και Κονγκ βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανεξερεύνητη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους, αλλά και τη δική μας.

«Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε μια ταινία στην οποία τα τέρατα θα μπορέσουν για πρώτη φορά να αφηγηθούν την ιστορία από τη δική τους πλευρά», λέει στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο σκηνοθέτης Άνταμ Γουίνγκαρντ. Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σκηνές διάρκειας οκτώ λεπτών χωρίς τον παραμικρό διάλογο όπου τα τέρατα είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές.

«Είναι μια ονειρική ταινία που ως παιδί ήθελα πάντα να δω», λέει ο Γουίνγκαρντ, εξηγώντας ότι πρόκειται για την εκπλήρωση ενός στόχου ζωής.

Η ταινία «Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως από αύριο Τετάρτη

Πηγή: www.newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News