beos konstantopoulou.webp.webp

Μια μικρή στιχομυθία είχαν Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αχιλλέας Μπέος κατά τη συνάντησή τους στα δικαστήρια του Βόλου, με τον Δήμαρχο να ενοχλείται και να αναρτά δημόσια τον σύντομο διάλογο.

Η δικηγόρος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε στον Βόλο ως συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων, Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη, κατόπιν μήνυσης δημοτικών συμβούλων της παράταξης Μπέου για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου το 2017.

Έτσι, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όταν αντίκρυσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, εκείνη τον χαιρέτησε, λέγοντας «Γεια σου, κούκλε! Τι κάνεις;».

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναρωτήθηκε αν πρόκειται για ένα απλό πείραγμα ή για σεξουαλική παρενόχληση, αν και πιστεύει ότι απλά επιζητά την προβολή της λόγω των επικείμενων ευρωεκλογών.

Η επίμαχη ανάρτηση:

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!






Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Πηγή: agrinio24.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News