1755767496001 70418195 mixopoulos evripidou og.jpg

Η Μύκονος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Φίλιππου Μιχόπουλου, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά, έχοντας στην κατοχή του ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού.

Αθηνά Οικονομάκου: Η βραδινή ρουτίνα με τα παιδιά της, Μάξιμο και Σιέννα Μιχοπούλου

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιλέγει το νησί για να περάσει σημαντικές στιγμές με την οικογένειά του και την αγαπημένη του Κωνσταντίνα.

Στη διάρκεια των εορτών, ο Φίλιππος, η Κωνσταντίνα και τα παιδιά τους απόλαυσαν όμορφες βόλτες και κοινές στιγμές.

Η Κωνσταντίνα μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το Πάσχα τους στη Μύκονο, ενώ μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες την δείχνει να περπατά στα ήσυχα σοκάκια της Μυκόνου, αγκαλιασμένη με τον σύντροφό της, γεμάτη χαρά και αγάπη.

«Ένας κύριος με όλη τη σημασία της λέξης» – Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μιλά για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα» – Θα παντρευτεί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο;

Ευριπίδου για Μιχόπουλο: «Ξέρει τι νιώθω για εκείνον – Δεν θεωρώ ότι πρέπει να τα πω δημόσια»

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.