3f0a40a5 ss3e og.jpg

Φέρτης – Ντενίση: O Γιάννης Φέρτης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 14/04 και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο ηθοποιό στο Α’ Νεκροταφείο το πρωί της Τρίτης 16/4.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την τότε νέα τηλεοπτική ηθοποιό Μιμή Ντενίση το μακρινό 1981 και ο γάμος τους αποτέλεσε κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Πίσω στο 1999 – Γιάννης Φέρτης: «Οι γονείς μου πέσανε να πεθάνουνε όταν έμαθαν ότι…»

Γιάννης Φέρτης και Μιμή Ντενίση

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο στη θρυλική σειρά “Συμβολαιογράφος“, που έπαιζαν μαζί.

Ο γάμος τους έγινε στην Κρύπτη της Αγίας Φιλοθέης και εκτός από τη νύφη που φορούσε ένα bohemian λευκό νυφικό, ο γαμπρός ήταν ντυμένος επίσης στα λευκά.
Την ίδια χρονιά του γάμου του το καλλιτεχνικό ζευγάρι απέκτησε και το πρώτο του θεατρικό θίασο, στο θέατρο “Αθηνά”, ανεβάζοντας το έργο “Το τέλος της κυρίας Τσέινι”. Ακολούθησαν κι άλλα επιτυχημένα θεατρικά έργα (όπως είναι το ” Αμαντέους” και οι “Επικίνδυνες σχέσεις”) με τα οποία η Μιμή Ντενίση πήρε το χρίσμα της θεατρικής πρωταγωνίστριας και της συνθιασσάρχισσας, επίσης!

Το ζευγάρι χώρισε μερικά χρόνια αργότερα αλλά οι σχέσεις παρέμειναν άψογες μέχρι και σήμερα.

Δείτε στην παρακάτω Gallery ένα σπάνιο καρέ από τον γάμο τους:

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΤΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ

Η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει για την γνωριμία τους σε συνέντευξη της: «Τον ερωτεύτηκα εγώ στον “Συμβολαιογράφο”. Αυτός δεν νομίζω να με ερωτεύτηκε εξ’ αρχής. Εγώ τον ερωτεύτηκα. Είχα την τύχη στις πρώτες μου σειρές να δουλέψω με τεράστιους σκηνοθέτες. Ο αγαπημένος μου ο Γιώργος Μιχαηλίδης, που κάναμε δύο σειρές (τον συμβολαιογράφος και τους άθλιους των Αθηνών), ο Ερρίκος Ανδρέου κ.α Στον “Συμβολαιογράφο” ήμουν μικρή, πολύ άπειρη. Ο Φέρτης είχε αυτή την υπέροχη φωνή και εγώ τον έβλεπα και έλιωνα. Στη διάρκεια του σίριαλ με ερωτεύτηκε και μετά από έναν χρόνο παντρευτήκαμε. Ποτέ δεν ξεχνώ και πάντα το αναφέρω. Όσο ταλέντο και αν έχουμε κάποιος είναι αυτός που μας δίνει την κλωτσιά. Για εμένα ήταν ο Γεωργιάδης και ο Γιάννης», είχε πει ανάμεσα σε άλλα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Καλογεροπούλου για Φέρτη: «Όταν του είπαν ότι θα έχανε το μυαλό του, ήρθε να με αποχαιρετήσει»

Γιάννης Φέρτης: Ράκος η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη – Τα πρώτα λόγια της μετά την κηδεία του

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News