sharks 1200x630.jpg



Καρχαρίες κολυμπούν σε ρηχά νερά στις Μαλδίβες







Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα σχεδόν βίντεο από τις Μαλδίβες, που δείχνει δεκάδες καρχαρίες και σαλάχια να κινούνται σε εξαιρετικά ρηχά, κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά, δημιουργώντας ένα σκηνικό που μοιάζει με φυσικό ενυδρείο.

Τα πλάνα, που έχουν τραβηχτεί με drone στην παραλία Thinadhoo Shark Beach στις Μαλδίβες καταγράφουν τους καρχαρίες να γλιστρούν πάνω από λευκή άμμο, σε νερά τόσο ρηχά που οι επισκέπτες φαίνεται να περπατούν μόλις λίγα μέτρα μακριά τους, απολαμβάνοντας το θέαμα από κοντά.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Χ έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στα social media, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι το τοπίο μοιάζει «εξωπραγματικό» ή ακόμη και δημιουργημένο με ΑΙ.

Πρόκειται για πραγματική τοποθεσία. Οι Μαλδίβες αποτελούν καταφύγιο προστασίας των καρχαριών, συμβάλλοντας στη διατήρηση υγιών πληθυσμών που συχνά κινούνται σε ρηχές λιμνοθάλασσες, προσφέροντας σε επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες με τη θαλάσσια ζωή.



Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.