eteoklis pavlou grab.jpg

“Με τόση μεγάλη πορεία στον χώρο -γιατί στο τηλεοπτικό είναι μεγάλο συν να έχεις κάποια χρόνια από πίσω και σχολιάζεις διαφορετικά- μου αρέσει το σχόλιό του. Θεωρώ ότι θα χανόταν σε ένα τηλεπαιχνίδι» επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε στην κάμερα του Alpha το ενδιαφέρον του να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε ότι δεν θεωρεί πως θα ήταν το δυνατότερό του σημείο γιατί θα χαθεί το σχόλιό του.

«Αν δεν τον ενοχλεί τον ίδιο που δεν έχει τηλεπαιχνίδι, ενοχλεί εμάς. Δοκιμαστικό κάνουν οι πάντες» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Μπορεί να μη θέλει να κάνει δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι και να περιμένει ένα τηλέφωνο ότι θέλουμε να κάνεις αυτό… Να σας πω την αλήθεια μου, όπως τον βλέπω τηλεοπτικά και τον παρακολουθώ γενικότερα με τη στήλη που έχει, με το τηλεπαιχνίδι δεν θεωρώ ότι θα ήταν το δυνατότερό του στοιχείο.

Δηλαδή, εμένα το σχόλιό του μου αρέσει και είναι προσωπική μου γνώμη αυτή. Του αρέσει να σπάει αυγά. Με τόση μεγάλη πορεία στον χώρο -γιατί στο τηλεοπτικό είναι μεγάλο συν να έχεις κάποια χρόνια από πίσω και σχολιάζεις διαφορετικά- μου αρέσει το σχόλιό του. Θεωρώ ότι θα χανόταν σε ένα τηλεπαιχνίδι» επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου.

Το τηλεπαιχνίδι είναι τέλειο γιατί δεν σπας και αυγά. Σπάει στη στήλη του… Την αιχμηρή του γνώμη δεν την ακούω στην Ελένη Μενεγάκη. Διορθώστε με.

Μόνο στη στήλη του είναι πιο αιχμηρός και θα γράψει περισσότερο την άποψή του. Να κάνει τηλεπαιχνίδι και να κρατήσει τη στήλη του μία χαρά» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

«Την αιχμηρή άποψη δεν την έχει γιατί και η εκπομπή δεν είναι τέτοια που να θέλει αυτήν την άποψη. Εγώ γενικότερα θέλω την άποψή του» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News