54b4e5a4 makridis 1 og.jpg

Ο «αντιδήμαρχος» είχε φέρει τα πάνω κάτω με την στρατηγική του και τα σχόλιά του για τους συμπαίκτες του. Πού είναι και τι κάνει σήμερα, δυο χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι;

Πρόδρομος Καθηνιώτης: Έτσι είναι, 22 χρόνια μετά το Big Brother-Τα εγγόνια και η εντυπωσιακή σύζυγος

«Μιλάμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό φαινόμενο. Θεωρώ πως η Άννα Μαρία έχει την πιο δυνατή στρατηγική. Όταν έγινα αρχηγός της είπα το εξής: “Σε παρακαλώ πολύ αν θέλεις, επειδή στο δωμάτιο των γυναικών μένουν δύο κοπέλες και επειδή εγώ ξυπνάω πρωί και στενοχωριέμαι να σε βλέπω να κοιμάσαι εδώ, πήγαινε στο δωμάτιο των γυναικών να κοιμηθείς και να είμαστε μια χαρά”. Τα είπα με αυτόν τον τρόπο.

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό το ριάλιτι είναι να κοιμηθούμε μαζί. Αν εγώ κοιμάμαι εδώ και εσύ εκεί, δεν έχεις πρόβλημα. Η Άννα Μαρία δημιούργησε ένα δωμάτιο μόνη της, ένα χώρο δικό της. Και καλά έκανε. Αφού το ανέχτηκε ο Big Brother, καλά έκανε. Εγώ βγήκα και το είπα. Φεύγω από εκεί και μαλώνει η Άννα Μαρία με τον Ζακ για το τίποτα, για ένα γάλα. Αυτά εγώ δεν τα έχω κάνει ποτέ», είχε πει ο ίδιος για τη νικήτρια κατά την αποχώρησή του.

makridis.jpg

Ο Χρήστος Μακρίδης σύμφωνα με δημοσίευμα του tv24, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι εγκλεισμού, αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό του στην Πέλλα και να συνεχίσει την καθημερινότητά του με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και την αγαπημένη του κόρη, Ραφαηλία για την οποία μιλούσε διαρκώς στο Big Brother.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Big Brother; Η νέα ζωή & το όνειρο της πολιτικής

Η Ράνια από το Big Brother παντρεύτηκε και έκανε παιδί! Η πιο εντυπωσιακή νύφη

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News