ekrixivenzinadiko.jpg

Βίντεο – ντοκουμέντα που δείχνουν λεπτό προς λεπτό τη δράση των βομβιστών τόσο στο βενζινάδικο του Πειραιά, όσο και στην κάβα στην Καλλιθέα, παρουσιάζει το newsit.gr.

Ουσιαστικά, τα εκρηκτικά αυτά σκηνικά, είναι ένα ακόμα ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia και όπως προέκυψε πίσω απο τις βομβιστικές ενέργειες, κρύβεται προσπάθεια δυο συμμοριών να κυριαρχήσουν σε βενζινάδικα της Αττικής.

Η έκρηξη στην κάβα, είναι απάντηση της δεύτερης ομάδας στη βόμβα στο βενζινάδικο και οι τέσσερις συλληφθέντες που έπεσαν στα νύχια της Δίωξης Εκβιαστών, είναι μέλη των επιχειρησιακών βραχίονων των δυο συμμοριών.

Μάλιστα, ο ένας απο τους συλληφθέντες ειναι γνωστός στην Ασφάλεια με παρελθον, κυκλοφορούσε με τρια διαφορετικά προσωνύμια και αναλάμβανε κατά παραγγελία επιθέσεις.

Ο δεύτερος απο τους τέσσερις, υπάγεται στο διευθυντήριο συμμορίας της νύχτας με αρχηγό παλαιό γνώριμο των αρχών.

Τα δύο βίντεο, σε συνδυασμό με πληροφορίες απο τα υπόγεια κανάλια της «νύχτας», οδηγησαν τους αναλυτές του «Εκβιαστών» ήταν αυτά που οδήγησαν στη σύλληψη των συγκεκριμένων ατόμων.

Το συγκλονιστικό είναι ότι στην περίπτωση του βενζινάδικου την ώρα της έκρηξης υπήρχε πελάτης που έβαζε καύσιμα στο αυτοκίνητό του.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News