988b3733 asimenia 3 og.jpg

Μέσα από έναν ρόλο απαιτητικό η Ασημένια αποδεικνύει πως όταν κάτι το αγαπάς πολύ, η επιτυχία δεν αργεί όσο απαιτητικός κι αν είναι ο ρόλος.

Ψυχοκόρες – Βουλιώτη: «Η Δεσποινιώ ψάχνει για συμμάχους και αγάπη σε ένα σπίτι που επικρατεί η βία»

«Στηρίζω την επιλογή που έκανα και που με απελευθερώνει καλλιτεχνικά. Νιώθω χαρούμενη και τυχερή που ξεκίνησα δουλεύοντας δίπλα σε άριστους-συνεργάτες με ποιότητα και ήθος», έχει πει η ίδια

Ο ρόλος στις Ψυχοκόρες
ΔΕΣΠΟΙΝΙΩ ΠΟΛΥΖΟΥ (Μένια Βουλιώτη)

asimenia-(1).jpg

Η Δεσποινιώ, λένε πως μοιάζει με νεράιδα. Είναι γλυκιά και ευκολόπιστη, μεγαλωμένη με την ιδέα ότι ο κόσμος είναι καλός. Προσγειώνεται ανώμαλα στις ορέξεις του αφεντικού της από τις οποίες θα προσπαθήσει να γλιτώσει.

«Είναι χαρά που η πρώτη μου δουλειά είναι οι “Ψυχοκόρες”, είναι σχολείο για μένα. Και σχολείο εύχομαι να είναι όλη η ζωή μου. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου, οπότε δεν φοβάμαι. Ναι, άγχος υπάρχει. Προσπαθώ ωστόσο να λειτουργώ στη ζωή μου με βάση το τώρα, το παρελθόν και το μέλλον εξάλλου δεν υπάρχουν. Αυτό δεν πετυχαίνει πάντα», έχει πει.

Και μπορεί στη σειρά να την παρακολουθούμε με ένα συγκεκριμένο στιλ για τις ανάγκες του ρόλου της, στην πραγματική της ζωή όμως είναι πραγματικά αγνώριστη.

Δες φωτογραφίες από το απίθανο Instagram account της

Ψυχοκόρες – Βουλιώτη: «Στηρίζω την επιλογή που έκανα και που με απελευθερώνει καλλιτεχνικά»

Ψυχοκόρες – Ασημένια Βουλιώτη: «Η Νέλλα θα είναι σκληρή με τη Δεσποινιώ»

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News