Στο αποψινό επεισόδιο του «Μπαμπά, σ’ αγαπώ» στις 21:00 στον Alpha, ο Δημήτρης τα βρίσκει «σκούρα» με την πρόσληψη του Ηρακλή και τον σώζει με τη βοήθεια του Κώστα ενώ ο Νίκος και η Βιργινία έρχονται αντιμέτωποι με πληγές του παρελθόντος, στο γραφείο της ψυχολόγου.
Τι θα δούμε απόψε
Επεισόδιο 35: «από εδώ… και πέρα»
Η επίσκεψη του Νίκου και της Βιργινίας στην ψυχολόγο ανοίγει παλιά τραύματα, αλλά καλεί και τους δύο να εξετάσουν τη ζωή τους «από εδώ…. και πέρα», καθώς θα πρέπει να αναζητήσουν την αληθινή αιτία που χώρισαν για να βάλουν το παρελθόν πίσω τους και να βρουν νέες ισορροπίες για την οικογένεια τους. Ο Δημήτρης βλέπει την Ελένη να βγαίνει από το αμάξι του Πάρη και πεισμώνει σα μικρό παιδί, θεωρώντας ότι ο Πάρης κοιμήθηκε σπίτι της. Στο νηπιαγωγείο, εν όψει της απουσίας της Βιργινίας, έχει αναλάβει τα ηνία η Ελένη με τη βοήθεια της Φιλιώς, όμως μια επικίνδυνη «απόδραση» που οργανώνει ο Βίκτωρας και η «συμμορία» του θα προκαλέσει αναστάτωση.

Η Παυλίνα βάζει εμπόδια στην πρόσληψη του Ηρακλή οδηγώντας εκείνον και τον Δημήτρη σε ένα αμείλικτο κυνηγητό με τον χρόνο. Ταυτόχρονα, η Τζένη πιέζει τον Ηρακλή να υπογράψει το συμφωνητικό με τον Ευριπίδη για την επιμέλεια του Στέλιου, όμως ο Ηρακλής δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραχωρήσει την επιμέλεια στον Ευριπίδη ή να τα ρισκάρει όλα για όλα συνεχίζοντας τον δικαστικό αγώνα μέχρι τέλους. Είναι η ώρα λοιπόν να καταφύγει στον αδελφικό του φίλο τον Πανούλη για να του δώσει τη συμβουλή του.
Στο ρόλο της ψυχολόγου η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.
Τηλεθέαση prime time: Η πρωτιά της σειράς «Μπαμπά σ’ αγαπώ» και το… κυνήγι από το MasterChef!
Μπαμπά, σ ’αγαπώ: «Ο Βίκτωρας έπαθε Akyla» – Η viral σκηνή του Ροϊλού με τον μικρό
Μπαμπά σ’ αγαπώ – Στύλλου: Όταν σπούδαζα υποκριτική, εργαζόμουν ως δικηγόρος
Μπαμπά σ’ αγαπώ: Ο Ηρακλής το σκάει με τον Στέλιο
Πηγή: www.gossip-tv.gr

