omrpantobits eurokinissi 1200x630.jpg

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ κοντράρονται στο πρώτο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά στη Ρόδο, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να συγκεντρώνει τα… φώτα, με την παρουσία του στον πάγκο των “πρασίνων”.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του “τριφυλλιού” που βρέθηκαν στο Κλειστό Καλλιθέας στη Ρόδο φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

“Ένα σωστό καλωσόρισμα” αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε ανάρτησή της στα social media.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.