maxresdefault 1.jpg

Η φετινή συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα και να προκαλέσει αντιδράσεις.

Το τραγούδι Doomsday Blue του non-binary καλλιτέχνη Bambie Thug μιλάει για την προσπάθεια για αποδοχή του εαυτού του κάθε ατόμου και είναι μια ωδή στην queer κοινότητα.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Ιρλανδίας και της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή της Eurovision προκάλεσε αντιδράσεις ωστόσο, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 11/5.

Repro Free: 26/01/2023 Bambie Thug performing Doomsday Blue wins The Late Late Eurosong Special to represent Ireland in Malmö, Sweden in May of this year at the 68th Eurovision Song Contest. Photo Andres Poveda

View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Πριν όμως εμφανιστεί με αυτή την περσόνα, η τραγουδίστρια της Ιρλανδίας είχε μία καριέρα με εντελώς διαφορετικό ρεπερτόριο και πολύ, πάρα πολύ, διαφορετική εμφάνιση. Στις φωτογραφίες του παρελθόντος της από τα social media της, τις οποίες η ίδια έσβησε όταν αποφάσισε να αποκτήσει την περσόνα του Bambie Thug, βλέπουμε μία εντελώς διαφορετική καλλιτέχνιδα με μακριά καστανόξανθα μαλλιά, να ποζάρει φορώντας ρούχα άλλοτε λευκά, άλλοτε μαύρα, χωρίς το έντονο μακιγιάζ και τα props που χρησιμοποιεί πια στο performance του το Bambie Thug.

Πλέον εμφανίζεται αποκλειστικά με την περσόνα Bambie Thug, οπότε αυτές οι φωτογραφίες πλέον θεωρούνται συλλεκτικές.


“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024, ερμηνεύοντας το Ζάρι και ξεσήκωσε το στάδιο, ενώ ξετρέλανε τους χρήστες του Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι όλο το χορευτικό ήταν μονοπλάνο, με τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν κάτι σαν live στο TikTok.
Τόσο ο παραδοσιακός της χορός, όσο και το μαντήλι που κούνησε με τους χορευτές της, δημιούργησαν κραυγές ενθουσιασμού.
Το Twitter θεωρεί βέβαιο ότι θα περάσει στον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Σάββατο και ότι θα κατακτήσει και υψηλή θέση.


Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News