birtoys panathinaikos eurokinissi.jpg

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια (21:30, Newsit.gr, Novasports Prime), τρεις “στροφές” πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός κρατά την τύχη του στα δικά του χέρια, σε ό,τι αφορά την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στη Euroleague, η οποία χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Εφόσον πάρει τη νίκη στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια, θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου

Οι “πράσινοι” (ρεκόρ 20-11) μετρούν δύο σερί νίκες στην διοργάνωση και θέλουν ακόμα μία στην “καυτή” έδρα των Ιταλών (12 νίκες και 3 ήττες εντός λέδρας) προκειμένου να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την 2η θέση.

Απ’ την άλλη, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έχει ρεκόρ 17-14 μετράει τέσσερις σερί ήττες που την “έριξαν” στην όγδοη θέση, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο κίνητρο για να δώσει τέλος σε αυτή την… πτωτική πορεία των τελευταίων αγώνων κι έτσι να αγωνιστεί στα πλέι ιν.

Σε αυτή του την προσπάθεια το “τριφύλλι” αναμένεται να παραταχθεί με πλήρες ρόστερ, ενώ η Βίρτους δεν θα έχει τον Ντιβόντε Κάκοκ, την ίδια στιγμή που αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αϊζάια Κορντινιέ και Ντάνιελ Χάκετ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε επικρατήσει 90-76, στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας ένα καταιγιστικό τέταρτο δεκάλεπτο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

Το πρόγραμμα της βραδιάς:

Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου (19:45, Novasports 5)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρό Αστέρας (21:30, Novasports 4)

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός AKTOR (21:30, Novasports Prime)

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στην 32η αγωνιστική:

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια 95-80

Ζάλγκιρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο 87-73

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87

Παρτίζαν – Ολυμπιακός 69-74

Μπασκόνια – Εφές 76-97

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News