1675206695085 736510801 bieber og.jpg

Αυτό αναρωτιούνται οι θαυμαστές του ζευγαριού, καθώς το διάσημο μοντέλο εθεάθη με φίλες της χωρίς να φοράει τη βέρα, αναζωπυρώνοντας τις φήμες για χωρισμό. Στις 7 Απριλίου, όπως αναφέρουν βρετανικές εφημερίδες, η Χέιλι πήγε για δείπνο στο ιαπωνικό εστιατόριο Yazawa, στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ, μαζί με την Κάιλι Τζένερ και την τραγουδίστρια Τζαστίν Σκάιε.

Το πιο τρυφερό βίντεο ανέβασε ο Τζάστιν Μπίμπερ για τα γενέθλια της συζύγου του, Χέιλι

Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι το μοντέλο είχε αντικαταστήσει τη βέρα με άλλο δαχτυλίδι. Τα δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν ότι η Χέιλι δεν είχε βγάλει ποτέ τη βέρα της στα έξι χρόνια που είναι παντρεμένη με τον Τζάστιν Μπίμπερ και αναρωτήθηκαν αν αυτό είναι ένδειξη ότι χώρισαν.

Οι Βρετανοί υπενθυμίζουν ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο πατέρας της Χέιλι, ηθοποιός του Χόλιγουντ Στίβεν Μπόλντουιν πυροδότησε φήμες για επικείμενο χωρισμό του ζευγαριού, ζητώντας από τους followers του να προσευχηθούν για τον γάμο της Χέιλι και του Τζάστιν.

1675205790848-942093929-bieber.jpg

Ενώ πολλοί σχολίαζαν ότι το ζευγάρι φαινόταν απόμακρο στις δημόσιες εμφανίσεις, την περασμένη Κυριακή η πεθερά της Χέιλι, Πάτι Μαλέτ, φάνηκε να τα χώνει στο Instagram στο μοντέλο και να επαινεί τον γιο της που βγήκε μπροστά και έβαλε όρια, παρά το αποτέλεσμα.

Πηγή espresso

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News