peiraios221 02052024 1.jpg

Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01.05.2024) στην οδό Πειραιώς.

Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα στην οδό Πειραιώς σε σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα. Πρόκειται για έναν 26χρονο οδηγό που χτύπησε δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών αντίστοιχα, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, ενώ προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο για να περάσουν απέναντι.

Στο αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση επικρατεί πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος και σοκαρισμένοι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Μ. Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνας.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέρφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στην Τροχαία Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς πως δεν είδε τα άτομα, με αποτέλεσμα να τα παρασύρει με το όχημά του.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News