to paidi ep4 9 og.jpg

Και στην επόμενη… τάξη του τηλεοπτικού ανταγωνισμού θα περάσει «Το Παιδί» στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά, η οποία μεταδίδεται καθημερινά στις 23:00 και έχει γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό, παίρνει το «πράσινο φως» για δεύτερη σεζόν.

Συνέντευξη – Μιχάλης Βαλάσογλου: «Ένα παιδί είναι ίσως ο πιο απαιτητικός παρτενέρ. Είναι δύσκολο!»

Παρότι τα ποσοστά τηλεθέασης δεν αποτυπώνουν πλήρως το ρεύμα που έχει αναπτύξει, η σειρά αποτιμάται πολύ θετικά από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ. Από την πρώτη εβδομάδα προβολής, η μαύρη κωμωδία, που συνδυάζει καυστικό χιούμορ με απρόβλεπτη πλοκή, κέρδισε τις εντυπώσεις, «χτίζοντας» φανατικό κοινό.

Το μέλλον για «Το Παιδί» διαγράφεται… λαμπρό. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθεί και επίσημη έγκριση από την ΕΡΤ προς την εταιρεία παραγωγής Foss Productions για νέο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος θα μεταδοθεί τη σεζόν 2026-2027.

Πηγή: Real

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.