skarabaios dhmhtrhs 8odwrhs katsafados og.jpg

O Θοδωρής Κατσαφάδος, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στις σειρές της χώρας και έχει συνδέσει το όνομά του με κορυφαίες παραγωγές, αγαπάει κάθε ρόλο ξεχωριστά.

Αυτός που τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι εκείνος του Δημοσθένη στο «Ναυάγιο».

Το ναυάγιο: Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «εισβάλλει» στη σειρά – Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Ο Δημοσθένης που υποδύεστε δεν είναι ο δικηγόρος που είχαμε στο μυαλό μας που θα εκπροσωπήσει τα θύματα του ναυαγίου.

«Είδατε έναν μόνο και καταβεβλημένο άνθρωπο, γιατί έχει ζήσει προσωπικές τραγωδίες. Παραιτημένο από τη ζωή και τη δικηγορία. Πίνει συνέχεια και φαίνεται να μην έχει ενδιαφέρον για τη ζωή. Εχει έρθει σε επαφή με τα θύματα και όπως βλέπετε έχει αρχίσει να συναισθάνεται το άγχος, την αγωνία και τα προβλήματά τους. Ετσι αποφασίζει να τους βοηθήσει. Όλο αυτό θα τον βγάλει από τον λήθαργο που βρίσκεται και θα προσπαθήσει να υπερασπίσει τα θύματα».

Είναι θετικό πως αντίπαλός του είναι ένας παλιός του γνώριμος;

«Δεν ήταν απλά συμφοιτητές. Οι δυο τους έχουν ένα πολύ κακό παρελθόν που ξεκίνησε από μια μεγάλη φιλία».

Τους χώρισε μια γυναίκα, σωστά;

«Ναι, που κέρδισε τελικά ο Δημοσθένης και φυσικά ο Μιλτιάδης του το κρατάει. Ο τελευταίος με τη σειρά του, όταν δει τον ήρωά μου σε δυσμενή θέση, θα βρει την ευκαιρία να τον πατήσει ακόμα περισσότερο. Όμως δεν θα τα καταφέρει, θα αντισταθεί ο Δημοσθένης. Εχει πολύ ενδιαφέρον ο ρόλος αυτός…».

Ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πετύχει τον σκοπό του. θεμιτό και αθέμιτο. Ο Δημοσθένης Καλλέργης αντίστοιχα;

«Δεν θα πέσει σε αυτή την παγίδα. Δεν θα κάνει τίποτα πρόστυχο ή με δόλο για να κερδίσει την υπόθεση. Είναι καθαρός και τίμιος άνθρωπος που πιστεύει στην καλοσύνη και τη διαύγεια των πραγμάτων. Ρομαντικός; Μπορεί να είναι, αλλά αυτό πιστεύει».

katsafados-2.jpg

Θα κινδυνεύσει;

«Φυσικά και θα κινδυνεύσει, αλλά θα παλέψει. Δεν θα φοβηθεί».

Με ποιους ήρωες θα έρθει κοντά;

«Με όλους που εμπλέκονται στο ναυάγιο αλλά περισσότερο από όλους με τον Σάββα που θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. Η καθημερινή του επαφή θα είναι με τον Γιώργη, τον Βασίλη, τον Μιχάλη και τη Στέλλα».

1674920398757-267654111-thodoris-katsafados.jpg

Τι γραμμή θα ακολουθήσει;

«Θα προσπαθήσει να αποδομήσει αυτούς που έχει προσεγγίσει με δόλο ο Παντελίδης. Ο άνθρωπος αυτός έχει χρηματίσει, έχει παντρέψει και έχει εξασφαλίσει θέσεις σε ανθρώπους εξαγοράζοντας τη σιωπή τους. Ο Καλλέργης λοιπόν θα χαλάσει την τακτική του αντιπάλου του αλλά συναντάει δυσκολίες, γιατί ενώ βρίσκει ανθρώπους που γνωρίζουν την αλήθεια, τους συναντά ήδη “χαλασμένους”, δηλαδή χρηματισμένους. Υπάρχει σκηνή με μια γραμματέα που βρίσκει ο Δημοσθένης, η οποία γνωρίζει ακριβώς τι έχει κάνει ο Βασιλείου, όμως αρνείται να καταθέσει γιατί ο Παντελίδης έχει βρει στον αδελφό της δουλειά. Τέτοια περιστατικά βέβαια είναι μια πραγματικότητα στην Ελλάδα. Οταν βολευτούμε, κάπου, ξεχνάμε»

Πηγή tv24

Κατσαφάδος για «Μάρτυρα κατηγορίας»: «Παίζω σε μία παράσταση που δεν με θέλουν, είναι βασανιστικό»

Κατσαφάδος: «Η γυναίκα μου έφυγε ξαφνικά 2 1/2 χρόνια πριν… Ίσως έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο»

Κατσαφάδος: Οι δύσκολοι τηλεοπτικοί ρόλοι & το ακραίο συμβάν πάνω στο θεατρικό σανίδι που δεν ξεχνά

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News