befunky collage 2024 03 29t112952.860.jpg

Πολύ σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, το απόγευμα της 28ης Μαρτίου, ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

«Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσομείου».

Νωρίτερα, μιλώντας στο MEGA, η Ματίνα Παγώνη, είχε αναφέρει για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι κρίμα τα νέα άτομα, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος… Βεβαίως έτυχε αυτό το γεγονός, πήγε στη μονάδα την καρδιολογική, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, δεν μπορούμε να τα αναλύουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη. Θα βγει ανακοίνωση σήμερα. Είναι σοβαρά περιστατικά αυτά, δεν είναι απλά, χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα κρίνεται σοβαρή. Αρχικά, ο τραγουδιστής ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκειας πρόβας που είχε με την Τραϊάνα Ανανία για το «J2US».

Ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε, είχε λιποθυμικό επεισόδιο και έτσι διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ο Δημήτρης Κόκοτας υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News