katadioxi thessaloniki 1200x630.jpg

Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (08.10.2026) στη Θεσσαλονίκη όπου η κάμερα του ΣΚΑΪ «έπιασε» σε live μετάδοση καταδίωξη αυτοκινήτου από δυνάμεις της αστυνομίας.

Ο οδηγός μαύρου αυτοκινήτου που μετέφερε μετανάστες από τις Σέρρες, «πιάστηκε» από την κάμερα να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με σκοπό να γλιτώσει την σύλληψη. Η καταδίωξη έγινε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ.

Ο οδηγός αφού δεν συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών για έλεγχο, στη συνέχεια παραβίασε κόκκινα φανάρια.

Τελικά στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Αρκαδιουπόλεως το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν 7 παράτυποι μετανάστες ενώ ο οδηγός διέφυγε πεζός, με την ΕΛΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.