«Η εντολέας μου έχει πει την αλήθεια στη μία και μοναδική της κατάθεση» είναι το μήνυμα του Νίκου Αλεξανδρή, του δικηγόρου που ανέλαβε τώρα την υπεράσπιση της γιατρού για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, μετά την παραίτηση των δικηγόρων της.
Μιλώντας σήμερα (29.09.2026) στις τηλεοπτικές κάμερες για την ανάληψη της υπεράσπισης της γιατρού αλλά και για την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Νίκος Αλεξανδρής τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και δηλώσεις καθώς περιμένει τη δικογραφία.
Ανέφερε πως αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και την άρση απορρήτου των τηλεφωνιών της γιατρού, από τα οποία μπορεί να προκύψουν στοιχεία για την υπόθεση.
Κατά τον ίδιο, δεν ξέρει αν αυτά τα στοιχεία μπορεί να συμβάλλουν καταλυτικά στα πλαίσια της δικογραφίας.
Ο νέος συνήγορός της μετέβη σήμερα στον ανακριτή με σκοπό να ενημερώσει τις αρχές για την παραίτηση των προηγούμενων δικηγόρων της αλλά και την ανάληψη της υπόθεσης από τον ίδιο.
«Η σημερινή μου μετάβαση στον κ. ανακριτή είχε θεσμικό χαρακτήρα, γιατί πρέπει εμείς να ενημερώνουμε τους ανακριτές και να μην το πληροφορούνται από τις τηλεοράσεις ή τα μέσα μαζικής ενημερώσεως. Τις επόμενες ημέρες που θα πάρουμε τη δικογραφία θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα», ανέφερε συγκεκριμένα.
«Εκείνο που έχει σημασία είναι να δούμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και την άρση του απορρήτου. Διότι, ό,τι και αν ακούγεται σε κάμερες ή τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν ξέρω αν θα έχουν καταλυτική σημασία στα πλαίσια μιας δικογραφίας. Είναι σε πάρα πολύ πρώτο στάδιο ακόμα η δικογραφία. Ο εντολέας μου έχει πει την αλήθεια στη μία και μοναδική της κατάθεση», κατέληξε.
Πηγή: www.newsit.gr

