kate william gamos 5 og.jpg

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον και αφορούν στο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πρόσφατα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ιταλικό περιοδικό “Gente”, οι οποίες όπως υποστηρίζει προέρχονται από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να έχει χειρουργηθεί στην κοιλιακή της χώρα από ιατρική ομάδα της Πολυκλινικής Τζεμέλι στη Ρώμη της Ιταλίας.

Μίντλετον: Ο τίτλος τιμής που της απένειμε ο βασιλιάς Κάρολος «πρόδωσε» την αδυναμία που της έχει!

Αν και οι πηγές της Πολυκλινικής Τζεμέλι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου Τζαμπάολο Τόρτορα είχε προχωρήσει πρόσφατα σε σχετικές δηλώσεις:

«Μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση».

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα της Πολυκλινικής Τζεμέλι της Ρώμης έχει αναλάβει περιστατικά που αφορούν ακόμα και τον πάπα Φραγκίσκο.

Διαβάστε επίσης:


Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News