39924c13 i tatiana blatnik se ilikia 13 eton i aspromavri fotografia tis challengeaccepted.col 12 og.jpg

Στο #ChallengeAccepted είχε πάρει μέρος η Τατιάνα Μπλάτνικ πριν από 4 ολόκληρα χρόνια. Με αφορμή αυτό ανέβασε δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες της στο instagram, μία φωτογραφία από τα εφηβικά της χρόνια και μία σημερινή.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ που πρόσφατα χώρισε από τον Νικόλαο συμμετείχε -όπως εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο- στο #ChallengeAccepted, το ψηφιακό κίνημα που καλεί τις γυναίκες στα σόσιαλ μίντια να δημοσιεύσουν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους, με στόχο να στηρίξουν τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο άντρας που έχει έρθει κοντά της μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Η ίδια πόζαρε σε ηλικία 13 ετών στο σπάνιο καρέ και έγραψε:

“Περιτριγυρίζομαι από τις πιο απίθανες, εμπνευσμένες, δυνατές γυναίκες. Γυναίκες που υποστηρίζουν γυναίκες και χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον μαζί. Γυναίκες που με στηρίζουν και πιστεύουν σε μένα και βλέπουν τον αληθινό μου εαυτό. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ που κάνετε για μένα τον κόσμο καλύτερο -σαν μητέρα, φίλη, αδερφή, επιχειρηματία- η καθεμία δυνατή, όμορφη. Βρίσκω αυτήν την ευκαιρία για να δημοσιεύσω δύο φωτογραφίες -η δεύτερη είμαι εγώ, 13 ετών- κοιτάζοντας πίσω τώρα, εύχομαι να είχα καταλάβει και να είχα αγκαλιάσει την ομορφιά και την ευαισθησία της ζωής, παρά να ξοδεύω την ενέργειά μου, για να παλέψω ενάντια στον εαυτό μου. Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και κοιτάξτε τη φωτογραφία που δημοσιεύετε, σαν να την κοιτάζετε σε 20 χρόνια από τώρα. Φωνάξτε τα κορίτσια σας και πείτε τους “Σ’ αγαπάω, ακριβώς όπως είσαι” και ύστερα κοιτάξτε στον καθρέφτη και επαναλάβετέ το στον εαυτό σας -τρεις φορές”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτησή της με τη διπλή φωτό:

https://www.instagram.com/p/CDMS2neFYvI/

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού – Η μοναχική βόλτα στο κέντρο

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Η γνωριμία, ο λαμπερός γάμος, η τελευταία εμφάνιση & ο χωρισμός

Νικόλαος: Πού βρισκόταν την ημέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού από την Τατιάνα Μπλάτνικ;


Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News